Cerrah, aday adayı oldu

Cerrah, aday adayı oldu

Cerrah, aday adayı oldu

Cerrah, aday adayı oldu

Cerrah, aday adayı oldu
12 Kasım 2018 - 08:02

Op. Dr. Mehmet Görgün, doğup büyüdüğü Çeşme’den 2019 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Başarılı cerrahlığının yanı sıra aynı zamanda iyi bir turizmci de olan Dr. Mehmet Görgün, Çeşme’nin köklü aileleri arasında yer alıyor.Çeşme için bir hayalim var diyerek yola çıkan Dr. Görgün “bölgenin insan kaynakları ve doğal zenginlikleri kadar kültür mirasını da özenle koruyarak sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak için çalışacağını dile getirdi. Görgün “ sosyal ilişkilerinde anlayışlı ve herkesi kucaklayan, halkın sesi olacak bir belediye başkanı olmayı düşlüyorum” dedi.
Doğma büyüme Çeşmeli
Türkiye'de Morbid Obeziteli hastalarda ilk başarılı Laparoskopik Gastrik Bypass ameliyatını yaparak bu alanda öncü olan Dr. Mehmet Görgün, halen  muayene hekimi olarak çalışmaya devam ediyor. Doğma büyüme Çeşmeli olan ve hemşerileri tarafından çok sevilen Görgün, Çeşme’ye vefa borcunu hizmet ederek ödemek istediğini söyledi.
2019  Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Çeşme Belediye Başkan adayı olmak için aday adaylığını açıklayan Görgün, “12 ay yaşadığım memleketime üyesi ve delegesi olmaktan gurur duyduğum CHP’nin belediye başkanı olarak hizmet vermek istiyorum" diye konuştu.
Çeşme’nin sorun ve ihtiyaçlarını yakından bilen Dr. Görgün, Çeşme’nin başta turizm olmak üzere hak ettiği yere gelmesi için çaba harcayacağını söyledi. Yeryüzündeki en güzel yaşam alanlarından biri olan Çeşme’de turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yürüteceğini söyleyen Görgün, “Bütün bu çalışmaları yaparken başta yaşadığımız çevrenin korunması ve gelecek kuşaklara daha güzel ve yaşanabilir bir Çeşme bırakma prensibini hiçbir zaman unutmayacağız. Sadece turistlerin istek ve beklentileri değil yıl boyu Çeşme’de yaşamlarını sürdüren hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda, halkla hep birlikte ilçemiziyönetecek, geliştirecek ve güzelleştireceğiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum