Defilenin eşi benzeri yok!

Defilenin eşi benzeri yok!

Defilenin eşi benzeri yok!

Defilenin eşi benzeri yok!

Defilenin eşi benzeri yok!
12 Kasım 2018 - 07:59

2015 yılında Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 19 yaşındaki Selim Şahan Keklik, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve İzmir Valiliği’nin işbirliğinde düzenlenecek olan “Kalpte Şahan Kanadı” adlı defile ile anılacak. Defilenin İzmir’de bir ilk olacağını söyleyen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, “Bu defile ile Şahan’ın annesinin hayali de gerçek olacak” dedi
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, 2015 yılanda yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Selim Şahan Keklik için Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve İzmir Valiliği bir araya geldi. Selim Şahan Keklik’in annesi Mediha Keklik’in de girişimleri ile Şahan’ın anısına bir defile düzenlenmesi kararlaştırıldı.
“Ben de bir anneyim”
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, düzenlenecek olan defilenin “Kalpte Şahan Kanadı” adıyla yapılacağını söyleyerek, “Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak yine çok özel ve çok anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyoruz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz onlarca proje içerisinde bizi en çok heyecanlandıran ve duygulandıran proje bu diyebilirim. Çünkü başta ben de bir anneyim. Bildiğiniz üzere Selim Şahan Keklik öldüğünde henüz 19 yaşında bir delikanlıydı. Onu aramızdan elim bir trafik kazası aldı. Geride ise koskocaman ve asla geçmeyecek bir acı bıraktı. Kurumumuz kursiyerlerinden Şahan’ın annesi Mediha Keklik ile tanıştığımızda kendisi oğlu ile ilgili hikâyesini bizimle paylaştı. Mediha Hanım’dan ve yaşanan olaydan çok etkilendim ve Şahan’ın anısına ne yapabiliriz diye düşündüm. Ortaya işte bu defile çıktı. Bu konuyu İzmir Valiliğimizle de paylaştığımızda onlar da işi sahiplendi ve böylece Mediha Hanım’ın hayali gerçek oldu” dedi.
“İzmir’de daha önce yapılmamış bir işe imza atacağız”
Yücel, gerçekleştirilecek olan defilenin İzmir’de daha önce bir eşinin olmadığını da ifade ederek, “Defilemizde kurumumuz Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’ndeki öğrencilerimizin tasarlamış olduğu takılarımız, kaftanlarımız ve daha birçok sürprizler yer alacak. İzmir’de daha önce yapılmamış bir işe imza atacağız. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve T.C. İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü işbirliği ile 15 Kasım 2018 Perşembe Saat: 14:00'te Gaziemir Extenso Otel'de düzenlenecek olan "Kalpte Şahan Kanadı" adlı defilemize tüm İzmirlileri davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum