Gizlilik İlkesi

                            GİZLİLİK İLKELERİ

Sitemizi ziyaret etmeden önce aşağıdaki kullanım ilkelerini mutlaka okumanızı öneririz. Bu şartları kabul etmeniz halinde sitemizden faydalanırken kurallarımıza uymanız yararınıza olacaktır. Lütfen kullanım ilkelerinin tamamını okuyunuz.

www.demokratgazete.com   Popüler Yayıncılık Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti.’ne  ait bir web sitesidir.

www.demokratgazete.com   kullanıcıların kimliklerine, adreslerine, hizmet sağlayıcılarına ve benzeri bilgileri erişemez. Bu bilgileri kullanıcılar isterse formlar yoluyla siteye gönderebilirler. Ancak, www.demokratgazete.com   donanım ve yazılım bilgilerinizi toplayabilir. Bu bilgiler arasında şunlar yer alır: IP adresiniz, tarayıcı türü, işletim sistemi, etki alan adı, erişim süresi ve ilgili web adresleri. www.demokratgazete.com  ;  kullanıcılarından aldığı kişisel bilgileri ( isminiz, e-posta adresiniz, ev ve iş adresiniz, telefon numaranız, vb. ) üçüncü bir kuruma satamaz, kamu oyuna yayınlayamaz, site içinde tutamaz. Alınan bilgiler sitenin ziyaretçi profili, raporlama ve hizmetlerin tanımına kaynak olması içim yönlendirici özellik taşır.

www.demokratgazete.com'u kullanmakla;

-          Herhangi bir kullanıcının yasal ve ahlaki olmayan davranışlardan Popüler Yayıncılığın sorumlu tutulamayacağını,

-          Kullanım ilkelerinin zaman zaman değiştirilebileceğini,

-          Diğer bağlantı sağladığı ama denetleyemediği sitelerin içirişinden veya bilgisayarınıza verecek zararlardan sorumlu olmadığını kabul etmiş sayılırsınız.

Aşağıda belirtilen durumlarda Popüler Yayıncılık sitesini kullanıcılara kapatabilir.

-          Yanlış, eksik, yanıltıcı ve genel ahlak kurallarına uygun olmayan ifadeleri içeren bilgilerin siteye kaydedilmesi durumunda,

-          Çeşitli yollarla siteye yapılan saldırlar sırasında,

-          Virüs nedeniyle sitenin yapısının bozulmasıyla,

-          Kod ve yazılım da dahil, sitede yer alan yazılı, görüntülü ve sesli fikir ürünleri teklif hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca güvece altındadır. Popüler Yayıncılık yazılı izni olmadığı sürece sitede yer alan bilgiler; başka bir bilgisayara yüklenemez, değiştirilemez, çoğaltılamaz, kopyalanamaz, yeniden yayınlanamaz, postalanamaz, dağıtılamaz. Sitede buluna yazılım ve tasarımların her hakkı Popüler Yayıncılık’a aittir.