Yeni Foça'da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Seçim Ofisi Açıldı

İzmir Yenifoça’da CHP Foça İlçe Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni kapsamında Milletvekili adaylarının tanıtımı da yapıldı.

Yeni Foça'da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Seçim Ofisi Açıldı

İzmir Yenifoça’da CHP Foça İlçe Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni kapsamında Milletvekili adaylarının tanıtımı da yapıldı.

Yeni Foça'da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Seçim Ofisi Açıldı
16 Nisan 2023 - 06:00

Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen seçim ofisi açılışına; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla YılmazFoça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Milletvekili Adayı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, Milletvekili Adayları Burak Kotan, Hacer Foggo, Deniz Yücel, Altan İnanç ve Ayten Gülsever, CHP Foça İlçe Örgütü, CHP’li belediye meclis üyeleri, geçmiş dönem belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Seçim ofisimiz tüm halkımıza açık
CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz konuşmasında; ‘‘Seçim ofisimiz sadece Cumhuriyet Halk Partisinin değil, Cumhurbaşkanlığı Ofisi olarak faaliyet gösterecek. Yani bütün siyasi parti üyelerinin ve herkesin gelip bilgi edinebileceği, verdiğimiz sözlerin ve vaatlerin boş olmadığını göreceği bir ofis olacak. Bundan sonraki ofis açılışımızı Bağarası’nda gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı bekliyoruz.’’dedi.
Bizi derin bir yoksullukla sınadılar
AK Parti hükümetini eleştiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; ‘‘Onlar gençlerimizi 20 yıldır işsiz bıraktılar. Şu an nerede gençlerimiz? Belediye kapılarında devlet kapılarında iş bekliyor. Fabrikalar nerede? Fabrikalar kapandı. Bizi sadece işsizlikle değil, derin bir yoksullukla da sınadılar. Vatandaşların alım gücü oldukça düştü. Ama bunların yerine onlar her gün televizyonda neyi anlatıyorlar? Bayrağı bize anlatmaya, Atatürk’ü bize anlatmaya kalkışıyorlar. Bütün bunlara kim son verecek? İnşallah hep birlikte onu 13. Cumhurbaşkanımız yaptığımızda Kemal Kılıçdaroğlu son verecek. Bizi bölmek, kamplaştırmak, toplumu ayrıştırmak istiyorlar ama biz onlara inat, altı parti yan yana gelerek Millet İttifakını oluşturduk. Biz şimdi sırt sırta verip bu ülkeyi Avrupa ile yarışır hale getireceğiz. Hep birlikte ülkemizi kalkındıracağız.’’dedi.
Ant içtik
Milletvekili adayları adına söz alan Deniz Yücel; ‘‘İktidarı değiştirecek olan değişimin bir parçası olduğumuz için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında bu ülkeye, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, adaleti, yargı bağımsızlığını getirmeye ant içtik. Ve yine bu ülkede hayat pahalılığını sona erdirmeye, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği Türkiye’yi kurmaya hep birlikte ant içtik. Seçim ofisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığına ve o değişime büyük ve güçlü bir omuz ve destek vereceğimize tüm kalbimle inanıyorum.’’dedi.
Nefes alacağız
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Çok değil, inşallah 14 Mayıs’tan sonra İktidarın Belediye Başkanı olarak görev alıp, belki biraz nefes alacağız, belki daha fazla umutlanacağız. Ama Cumhuriyet kazanacak, hepimiz kazanacağız. Gençlerin ülkeyi terk etmediği, kadınların korkmadan sokakta gezebildiği, insanların özgürce konuşabildiği bir Türkiye’de yaşayacağız.’’dedi.
Hepimiz heyecanlıyız
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; ‘‘21 yıldır hepimizde büyük bir enerji birikti. Çok ağır baskılar, çok büyük ekonomik ve siyasal krizler yaşadık. Ve artık Türkiye yeni bir sabaha uyanacak olmanın heyecanını taşıyor. Hepimiz heyecanlıyız. Kurtulacağız, başka bir şey yaşayacağız heyecanını taşıyoruz. Gerçekten öyle olacak. Fatih kardeşim söyledi; muhalefette belediye başkanlık görevi yapmak gerçekten zor. İktidarın belediyesi olarak İzmir’de o kadar çok şey yapabiliriz ki, o kadar çok şey elimizden alındı ki, o kadar çok hakkımızdan mahrum edildik ki. Ama çok az kaldı. Bu kadim kültürün bu güzel insanları, hiçbirimiz; bu yoksulluğu, bu işsizliği, bu sefaleti, bu yaşam kalitesini hak etmiyoruz. Bambaşka bir hikayenin yazılması mümkün bu topraklarda. İşte onun anı geldi, hep beraber yazacağız, hep beraber yüzümüz gülecek. Hep beraber Türkiye’yi değiştireceğiz ve Dünya’nın değişiminin önünü açacağız.’’dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum