“Pusula görevi göreceğim”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil Arda, Aktepe ve Emrez mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

“Pusula görevi göreceğim”

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil Arda, Aktepe ve Emrez mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

“Pusula görevi göreceğim”
27 Şubat 2019 - 15:51

İlçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarının da katılımıyla gerçekleşen buluşmada Arda; ” Mahallenin kurulduğu yaklaşık 40 yıl öncesinden itibaren Aktepe’nin tarihine, kültürüne, bağlarına hakimim. Anadolu’nun farklı yerlerinden Gaziemir’e gelerek,   Aktepe Mahallemizi memleket edinerek, kültür zenginliğimizi arttırdınız. Aktepe ve Emrez Mahallelerimizden birçok dostluklarım var. Sorunlarınızı, isteklerinizi çok iyi biliyorum. Seçildiğim ilk günden itibaren belediyenin sorumluluk alanına giren tüm eksikleri ekibimiz ile beraber gidermek için çok çalışacağız.” diyerek sözlerine başladı.

İş ve İstihdam Eğitim Merkezi (İİSEM) ile çözüm üreteceğim

Belediye başkanlığımda belediyenin kadınlara, gençlere, çocuklara yol gösterici olacağının, pusula görevi göreceğinin altını çizen ARDA; “Gaziemir’deki sanayi kuruluşlarının, ticarethanelerin kapısını tek tek bizzat çalacağım. İstihdam ihtiyaçları doğrultusunda aranılan kriterlere yönelik işe ihtiyacı olan kardeşlerime İş ve İstihdam Eğitim Merkezi’nde (İİSEM )eğitimler vereceğiz.  Kardeşlerimizi hem meslek sahibi yapacak hem de bu sayede kolaylıkla istihdama kazandıracağız.

Lise ve üniversitede okuyan gençlerimizin yurtdışı eğitim burslarını araştırma konularında yol gösterici olacağız. Belediyemiz her kesimden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olarak pusula görevi görecektir.

Bu kenti Hep Birlikte Yöneteceğiz

Arda: “Size karşı her zaman dürüst olacağım. Yapamayacağım, yetkilerimi aşan, hiçbir konuyu seçim kampanyası boyunca yapacağım diye söz vermeyeceğim. Beni Aktepe’de çok sık göreceksiniz. Gaziemir için bir hayaliniz var ise, bir projeniz var ise başkanlığım döneminde bana bunu anlatın. Memnun olurum. Gurur duyarım. Derim ki bu projenin mimarı şu arkadaşımdır. Benim inandığım yönetim tarzı bunu gerektirir. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile bu kenti hep birlikte yöneteceğiz.” diyerek sözlerine son verirken,  mahalle sakinlerinden büyük alkış aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum