Oktay Vural: Ümit Özlale, İzmir’in ümididir

İyi Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Oktay Vural, İyi Parti il Başkanlığında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Oktay Vural: Ümit Özlale, İzmir’in ümididir

İyi Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Oktay Vural, İyi Parti il Başkanlığında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Oktay Vural: Ümit Özlale, İzmir’in ümididir
22 Mart 2024 - 12:24

Büşra BABUR- Yerel seçimdeki tüm adaylara başarılar dileyerek söze başlayan Vural, demokrasiyi yaşayan ve yaşatan bir şehir olarak İzmir’e hizmet heyecanı içinde bulunduklarını belirtti.  İyi Parti olarak seçimlerin iki anlamı olduğuna dikkat çeken Vural, “Yerel seçimlerde vatandaşın kullanmış olduğu oylar hem bulunduğu il hem de Türkiye ile ilgili olarak kanaat bildirme aracıdır. Vatandaş bize cevabını ancak sandıkta verebilir. Türkiye’nin genel yönetimi hakkında millet kanaati nedir her şeyden önce bu oylar bu noktada önemlidir” şeklinde konuştu.

“Tek adamcı, otoriter sisteme karşıyız”
Tek adamcı otoriter sistemin dayatması olan ittifak sisteminin bozulmasının gerekliliğini vurgulayan Vural, “İyi parti olarak tek adamcı, otoriter sistemi yönetmek istemiyoruz biz otoriterliğe karşıyız. Milleti kutuplaştırıyor, dolayısıyla bu ittifak sistemini ortadan kaldırmak lazım.  Aslında bu sistem, insanları kutuplaştırdı ve siyaset şahsileşti. Bundan dolayı ortak değerlerimiz yarıştırılıyor ve çatıştırılıyor. Ortak değerlerimiz çatıştırılınca huzur ve denge ortadan kalkıyor. Mustafa Kemal Atatürk milletin geleceği ile ilgili karar verecek millet olmalıdır diyor. Milletimiz kurtarıcı beklemeyecek, oy kullanarak kendisini kurtaracak. İzmir’in temiz kalpli insanları baskı ve korku yönlendirilmeye çalışılan oy tercihleri yerine kendi yöresini ve Türkiye’yi düşünerek oy kullanacağına yürekten inanıyoruz. Biz İzmirlilerin hür seçimlerine talibiz” ifadelerini kullandı.

İzmir’in makus talihini ortadan kaldırmaya geliyor
Türkiye’nin sosyoekonomik yapıya değinen Vural Türk milletinin kendi gerçeklerine göre oy kullanmalarının gerekliliğine vurgu yaptı. Ümit Özlale’nin İzmir’e hizmet heyecanı içinde olduğunu belirten Vural, “Sayın Ümit Özlale İzmir’in makus talihini ortadan kaldıracak ve İzmir’i refaha ulaştıracak projeler ile geliyor. Nitelikli kadrosu ile İzmirlilerin yüreğine girecek. Trafik yoğunluğu, kentsel dönüşüm, yapısallaşma ile ilgili tüm alanlarda İzmirli vatandaşlara hakkettiği hizmeti vermek için hazır bekliyor” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum