"İzmir yıllardır geri gidiyor"

"İzmir yıllardır geri gidiyor"

24 Ocak 2019 - 12:19

Geçtiğimiz dönemlerde AK Parti’de ilçe başkanlığı yapan kişilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “İzmir patinaj yapmıyor, yıllardır hep geri gidiyor. Çünkü patinaj yaptığınızda, bulunduğunuz noktada kalırsınız. Ama İzmir’in sorunları sürekli büyüyor. Artık bu gidişe ‘dur’ deme zamanı geldi” diye konuştu. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Önceki dönem ilçe başkanlarımız, aynı heyecanı taşımaya devam ediyor. Onlardan güç aldık. İzmir hikayesini hep birlikte yazacağız” dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan buluşmada Başkan Şengül ve Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci, geçmiş dönem ilçe başkanlarının görüş ve önerilerini dikkatle dinledi. Yerel seçime ilişkin istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı buluşma, yaklaşık 2 saat sürdü.
Toplantıda konuşan Zeybekci, 31 Mart’taki seçimde başarılı olunacağına olan inancını bir kez daha paylaştı. Zeybekci, “İzmir, hiçbir zaman birilerin kalesi olmadı, olmayacak da. İzmir’de başarı yakalayacağız. Eğer bu güven ve inancı hissetmeseydim, burada olmazdım. Hiçbir zaman yapmacık bir hayatım olmadı. Tüm teşkilatımızla sahaya indiğimizde ve İzmir’e samimiyetle davrandığımızda, başaramayacağız hiçbir şey yok” dedi.
İZMİR, SAMİMİYETİMİZİ VE SEVDAMIZI ANLIYOR
Zeybekci, şöyle devam etti:
“Seçim sürecinde tek amacımız gönüllere girmek. Samimiyetimizi, aşkımızı, sevdamızı İzmir’e anlatmak. İzmir de bunu anlıyor. İzmir’de CHP’ye oy verenler, ‘Artık oyumuzu size vereceğiz’ diyor. Niye diye sorduğumda da ‘Bunların mazeretlerinden bıktık’ diye cevap veriyor. Sahada, alanda, dükkanda, sokakta, fabrikada, kısacası her yerde olacağız. Bu noktada önceki dönem ilçe başkanlarımızın rehberliğine de ihtiyacımız var. İzmir’de başarıya hep birlikte ulaşacağız.”
DENEYİMLERİYLE BİZE GÜÇ KATACAKLAR
Geçtiğimiz dönem ilçe başkanlarının, tecrübeleriyle kendilerine büyük fayda sağlayacağını vurgulayan Başkan Şengül ise, “Partimizin bugünlere gelmesinde geçmiş dönem ilçe başkanlarımızın çok emeği var. Başkanlarımızın aynı heyecanı taşımaya devam ettiğini gördük. Onlardan güç aldık. Partimiz için yaptıkları fedakarlıklar, verdikleri emekler asla göz ardı edilemez. Buradaki her arkadaşımız çok değerli. Seçim sürecinde de onlarla beraber olacağız. Onların deneyimlerinden, bilgilerinden faydalanacağız. İzmir hikayesini böyle yazacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum