“Hayal satmıyorum”

AK Parti'den; Cumhur İttifakı'nın Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkan Opr. Dr. Okan Korkmaz; seçim çalışmalarına devam ediyor.

“Hayal satmıyorum”

AK Parti'den; Cumhur İttifakı'nın Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkan Opr. Dr. Okan Korkmaz; seçim çalışmalarına devam ediyor.

“Hayal satmıyorum”
04 Mart 2019 - 15:11

"Çiğli Hayat Bulsun" sloganı ile alan çalışmalarını sürdüren ve projelerini halka bire bir anlatan Korkmaz; metropol bir ilçe olan Çiğli'nin taşra niteliğinden çıkamadığını ve gerilediğini söyledi. Çiğli'de doğup büyüdüğüne ve halen orada yaşadığına vurgu yapan Beyin Cerrahı Okan Korkmaz vatandaşlarla yaptığı sohbette; ilçelerinin çöp, trafik, alt yapı gibi temel sorunlarının kronik hale geldiğine ve neşter vurulmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. Korkmaz; hiçbirinin çözülemeyecek sorunlar olmadığını söyleyerek; " Yeter ki, niyet ve kararlılığınız olsun. Çöp dağlarından da kurtulursunuz, yollarınızı da açarsınız, meydanınızı da yaparsınız" dedi.
Hayal satmıyorum, umut vadediyorum
Çiğli'nin Güzeltepe Mahallesi'nde doğup büyüdüğünü ve halen orada yaşadığını belirten Belediye Başkan Adayı Okan Korkmaz; " Ben Çiğli'yi bilirim, Çiğli beni. Biz büyüdük, ama Çiğli büyüyemedi ne yazık ki. Bu sorunları çözmek ve Çiğli'yi ayağa kaldırmak hayal değil. Ayrıca ben hayal satmıyorum, umut vadediyorum. Hepsini bir bir ele alacak, hızla çözeceğiz. Çiğli, bunca ihmali ve tabir-i caiz ise ayaklarından aşağı çekilerek yönetilmeyi hak etmiyor. Yıllardır taş üstüne taş koyulmayan bir ilçede yaşıyoruz. Çocuklarımızın kaderi de yıllarca çöp sorununu tartışanları izlemek mi olsun? Onlar da mı; Dere Caddesi'nin, Maltepe Kavşağı'nın sıkışıklığında boğulsun? Sel baskınlarını yaşamaya devam etsin? Tören yapacak meydanı olmayan bir ilçede büyüsün? Çiğli bu tür sorunlarını ortadan kaldırmalı ve yeni bir vizyonla yola koyularak yeni projeleri hayata geçirmeli. Ben bu yolu açabileceğime inanıyorum. Onların, bizim kaderimizi yaşamasına izin vermeyeceğim. Önceliğimizin, onların eğitimi olduğu bir noktaya geleceğiz. Çiğli gençliği, bu sorunların içinde çırpınmayacak. Onlar okuyacak, düşünüp sorgulayacak, geleceği tasarlayacak. İlçesinin idaresinde söz sahibi olacak. " diye konuştu.
Belediyeciliğin saati yoktur
Belediyeciliğin de tıpkı doktorluk gibi zamanla sınırlanamayacak bir iş olduğuna dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü; " Her insanın olduğu gibi, her kentin de müdahale gerektiren acil durumları vardır. Tedavi gerektiren sorunları olabilir. Ve bu süreçleri yönetmek, ehli keyif uygulamaları kaldırmaz, ihmali kaldırmaz. Mesleğimin hassasiyetleri, elbette sağlık projeleriyle ilçeme yansıyacak. Ancak; belediye hizmetlerinin tümünü aynı temelde, aynı anlayışla ele almak gerekiyor diye düşünüyorum.  Temel sosyal ve kentsel hizmetlerimizin gecesi gündüzü olmayacak. Çiğli uyurken de çalışacağız. Zaman çok değerli. Kaybettiğimizi geri alamayız belki ama önümüzdeki zamanı doğru kullanma fırsatı bizim elimizde. Bir ayı aşkın bir zamandır Aday olarak alandayım. Hemşerilerimin bu heyecanıma ortak olduğunu görüyorum. Çiğli, bu sinerjiye, çağdaş bir kent olma umuduna sahip çıkacak biliyorum. "
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum