Hasan Karabağ’dan “U Dönüşü”

Hasan Karabağ’dan “U Dönüşü”

Hasan Karabağ’dan “U Dönüşü”

Hasan Karabağ’dan “U Dönüşü”

Hasan Karabağ’dan “U Dönüşü”
24 Eylül 2018 - 14:56

Kulis Haber - Yıllardır CHP Genel Merkezi’nin düzenlediği toplantılara katılmaması ile dikkat çeken ve Genel Merkez yöneticilerini eleştiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara’ya gittiği öğrenildi.

Yaklaşan yerel seçim öncesi Genel Merkez yetkilileri ile arasını düzeltmek için Ankara’ya gittiği iddia edilen Karabağ’ın görünürdeki gerekçesi ise Kılıçdaroğlu’nu açılışa davet etmek.

Göreve başladığı günden bu yana CHP Genel Merkez Yönetimi ile sürekli sorun yaşayan Karabağ, katıldığı bazı programlarda Ankara’daki yöneticilere yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Bayraklı’daki Hasan Karabağ muhalifleri, Karabağ’ın Ankara çıkarması için “ Genel Başkana ve Genel Merkez yöneticilerine şirin gözükmek için şimdi Ankara’ya gitmesi adaylık konusunda tedirgin olduğunu gösteriyor. Zaman zaman yakın çevresine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda sosyal medyada destek mesajları yayınlatsa da Bayraklı adaylığına çoktan razı” diye konuşuyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum