Bilal Kırkpınar: "Seçimi ideolojilere kurban etmeyeceğiz"

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek, şikâyetleri dinledi. Kırkpınar, "Hizmet üretmedikleri için istiyorlar ki; bu seçim genel seçim gibi olsun. Hala ideolojiler yarışsın. Biz bu seçimi ideolojilere kurban etmeyeceğiz!" dedi.

Bilal Kırkpınar: "Seçimi ideolojilere kurban etmeyeceğiz"

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek, şikâyetleri dinledi. Kırkpınar, "Hizmet üretmedikleri için istiyorlar ki; bu seçim genel seçim gibi olsun. Hala ideolojiler yarışsın. Biz bu seçimi ideolojilere kurban etmeyeceğiz!" dedi.

Bilal Kırkpınar:
12 Mart 2024 - 13:33

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor. Kırkpınar, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleriyle de bir araya geliyor. Kırkpınar yaptığı ziyaretlerde hem projelerini anlatıyor hem de yerel seçimlerin ideoloji değil hizmet seçimi olduğunu vurguluyor. 

 

"Belediye hizmetlerinden memnun musunuz?" 

Bayraklı sakinlerini dinleyen Kırkpınar, hizmetsizlik şikâyetleri üzerine, "Bu seçimin tek bir sorusu var; mevcut belediye hizmetlerinden, altyapıdan, üstyapıdan memnun musunuz değil misiniz? Bunu kendimize samimi olarak soracağız. Buna vereceğimiz cevap bu seçimin kaderini belirleyecek." dedi. 

 

"Planların yanlış olduğunu ikrar ediyorlar"

Kırkpınar, "Bu seçimde bana değil, kendinize oy kullanacaksınız. Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar beklemek beyhude bir çaba. 2009'dan beri Bayraklı'yı kendileri yönetmiyormuş gibi çıkıp, 'Biz gelirsek kentsel dönüşümü yapacağız, biz gelirsek planlamaları doğru yapacağız' diyorlar. İyi de 3 dönemdir zaten siz yönetimdesiniz. İlçe belediyesi sizde, Büyükşehir Belediyesi sizde, aynı zamanda imar komisyonu başkanısınız. Bu kentsel dönüşümü yapmak istediniz de birisi size engel mi oldu? 'Doğru planlar yapacağım' derken, daha önce yaptığınız planların yanlış olduğunu konuşurken ikrar ediyorsun." açıklamasında bulundu. 

 

"İdeoloji bu seçimin konusu değil"

Kırkpınar şunları kaydetti: 

Yerel seçimlerde siyasi partiyi, siyasi ideolojiyi koyacağız bir kenara. Farklı siyasi görüşlerimiz olabilir.  Bu seçim hizmet seçimi. Bayraklımızın ekmek, su gibi hizmete ihtiyacı var. Her mahallemizi defalarca karış karış geziyoruz ve çok acı manzaralara şahitlik ediyoruz. Yollarımız yol değil, köstebek yuvası. 50 yıl önce yapılmış altyapıyla idare ediliyor. Seçimlere 3 ay kala yolları yamalamaya başlıyorlar. İlçemizde köklü bir altyapı değişikliğine ihtiyaç var.

 

"Yok'lar bölgesindeyiz"

Evlatlarımız var, yollarda, arabalar arasında top oynamaya çalışıyorlar. Çünkü ter atacakları, hayata tutunacakları alan yok. Evlatlarımızı götüreceğimiz park yok. Sosyal donatı alanlarımız yok. Pazaryerlerimizde durum fecaat. Düğün salonu, taziye evleri ciddi ihtiyaç. Bunlar ortada olduğu için, hizmet üretmedikleri için istiyorlar ki; bu seçim genel seçim gibi olsun. Hala ideolojiler yarışsın. Biz bu seçimi ideolojilere kurban etmeyeceğiz. Hedefimiz bir yılın sonunda bize oy vermeyenlerin de, kazanmayalım diye çalışanların da 'İyi ki kazandınız' demesi. Bunu başaracağız.

 

"Hizmet belediyeciliğini getireceğiz"

Bayraklımızın her köşesinde sorunlarla, sıkıntılarla cebelleşen vatandaşlarımız var. Belediyenin sosyal hizmetlerinden mahrum, sosyal desteklerinden mahrum insanlarımız var. 31 Mart'ta bu kardeşinize görev nasip olursa 1 Nisan'dan itibaren yamalı bohçaya dönmüş altyapımızdan üst yapıya, sosyal hizmetlerden, donatı alanlarına varana dek hizmet belediyeciliğini getireceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum