Ahmet Aydın tam kadro sahada

Seçim döneminin en kalabalık salon ve açık hava toplantısını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, “Karınca Modeli”yle seçimlere 1 hafta kala seçmenin yüzde 90’una ulaşmayı başardı

Ahmet Aydın tam kadro sahada

Seçim döneminin en kalabalık salon ve açık hava toplantısını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, “Karınca Modeli”yle seçimlere 1 hafta kala seçmenin yüzde 90’una ulaşmayı başardı

Ahmet Aydın tam kadro sahada
25 Mart 2024 - 12:01

Önceki dönem AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından geliştirilen “Karınca Modeli” Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın seçim kampanyasında da etkin rol oynadı.

Seçim döneminin en kalabalık salon ve açık hava toplantılarını gerçekleştiren Aydın, Karınca Modeli ile seçmenin yüzde 90’ına ulaşmayı başardı. Seçimlere 1 hafta kala 150 kişilik bir ekip şu ana kadar “oyum Ahmet Aydın’a” diyen 20 bin kişiyle tekrar iletişime geçecek. AK Parti dışında Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinin de katılımıyla sahada çalışma yapan kişilerin bu hafta 500 kişiye ulaşması bekleniyor.

 

Seferihisarlı kampanya

 

İzmir’de sosyal medyayı en iyi kullanan Belediye Başkan Adaylarından biri olarak öne çıkan Cumhur İttifakı Seferihisar Adayı Ahmet Aydın, sahada da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, Belediye Meclis üyeleri ve parti kurmaylarıyla toplantı düzenleyen Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Aydın 1 hafta kala seçim sürecini değerlendirirken son 1 haftanın programını gözden geçirdi.

Seferihisar özelinde gerçekleştirilen kamuoyu yoklamalarında önde görünen Aydın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda ‘Karınca Modeli”nin üzerinde durdu.

Okul sorumlularıyla da bir araya gelen Aydın  “Faaliyetlerimizi 3 koldan yürütüyoruz. 7 gün 24 saat alandayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın prensibini titizlikle hayata geçiriyoruz: Seferihisar’da ‘Dokunmadığımız’ seçmen bırakmadık. En önemlisi biz vatandaşımıza seçimden seçime gitmiyoruz. Hem 5 yıllık ilçe başkanlığım döneminde vesile odluğumuz, hem de 31 Mart’tan sonra altyapısı hazır hızlıca yaşama geçireceğimiz projelerimiz ile Seferihisarlı vatandaşlarımızın gönlüne girmeyi başardık. Seferihsar’da en ücra noktaya kadar giden tek adayım. 22 mahallede 150 arkadaşımız sahada bilfiil çalışıyor. Bu çalışmalarımızın yansımasıdır ki bir önceki ankete göre son yapılan ankette oy oranımızda ciddi bir artış var. Şahsıma ve projelerime çok yoğun bir ilgi var. Kampanyamıza katılımlar her geçen artıyor” dedi. Seçimlere bir hafta kala “Karınca Modeli”nde hızlandırma kararı alınmasının ardından konuşan Aydın: “Son on yılda 4 seçimde aktif görev almış deneyimli isimlerden oluşan, tüm mahallelerimizde aktif olarak sahada çalışan bu arkadaşlarımızla “Karınca Modeli” çalışmalarını şimdi daha da hızlandıracağız. Bugüne kadar masa başında siyaset yapmadık son haftada da bugüne kadar olduğu gibi yine sahada olacağız. Her zaman diyorum; Seferihisar’da siyaset yapmanın yaşamda bir karşılığı var. Sağolsunlar hangi siyasi görüşe sahip olurlarsa olsun, her dokunuşumuza heyecanla ve coşkuyla karşılık veriyorlar. Bugüne kadar 20 bin kişilik bir kitlenin “oyum Ahmet Aydın”ın dediğine tanık olduk. Yapılan anketlerde bu tespitimizi doğruluyor. Son bir hafta içinde bu 20 bin kişiye bir daha dokunacağız; varsa sorularını yanıtlayacağız, taleplerini alacağız. Ayrıca anketlerde kararsız görünen sandığa gitmeyeceğim diyen kitleye ulaşıp daha yaşanabilir bir Seferihisar için sandığa davet edeceğiz” dedi.  

 

Dijital Siyasal Pazarlamaya dair verileri de ekibiyle paylaşan Başkan Adayı Aydın: “Karınca Modeliyle son hafta hem kararsız seçmene hem de “oyum Ahmet Aydın’a diyen kitleye bir kez daha ulaşmayı hedefliyoruz. Seçmenin tamamına dijital pazarlama aracılığıyla ulaşan tek adayız. Seferihisar’da oy kullanacak olan 46 bin seçmenin tamamı Ahmet Aydın’ı yakından tanıyor, projelerini biliyor. Hatta Seferihisar’da yaşamayan oy kullanmak için gelen kitlenin en iyi tanıdığı adayım. Bu seçim döneminde Seferihisar siyasetine iki şey kazandırdık. Birincisi proje konusu; ikincisi polemiğe kapalı siyaset. Polemik üzerinden siyaseti 5 yıllık ilçe başkanlığı döneminde de asla yapmadım; şu anda da yapmıyorum, bundan sonraki siyasi hayatımda da buna olanak sağlamayacağım. Vatandaşın duymak istediği, polemik değil, çatışma değil, kavga değil. Vatandaş kendine dokunan hizmetler görmek istiyor. Hizmet ve yatırımların söylemde kalmasını istemiyor. Biz böyle bir kampanya yürütmekten, bu doğrultuda siyaset yapan sizlerden, sahada çalışan arkadaşlarımızdan, Cumhur İttifakı ortaklarımızdan gurur duyuyorum. Birbirinden çok değerli arkadaşlarımızla çalışıyoruz; herkes birlik ve beraberlik içinde ortak amacımızın Seferihisar olduğunun bilincinde. Son 1 haftayı da bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum