Çocuklar İçin Sahne Aldılar

Çocuklar İçin Sahne Aldılar

Çocuklar İçin Sahne Aldılar

Çocuklar İçin Sahne Aldılar

Çocuklar İçin Sahne Aldılar
02 Ekim 2018 - 11:19

İzmir’in tanınmış isimlerinden oluşan orkestra ‘’her nota bir çocuğa dokunur’’ sloganı yılda iki kez konder düzenleyecek

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR, ŞARKI SÖYLEDİ, BATERİ ÇALDI

Karşıyaka Belediyesi ve 1900 Academy, İzmir’in tanınmış isimlerinden oluşan orkestra ile ‘’Sayenizde’’ konserlerini başlattı. Yılda iki kez düzenlenmesi planlanan koserlerin ilki Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı yararına Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Sunuculuğunu Korcan Karar ve İzmirli iş insanı Bülent Akgerman yaptığı organizasyonda  Yazar Seyhan Livaneli vokalde, Sağlık Kalite Derneği Başkanı Dr. Cüneyt Tuğrul bas gitarda ve vokalde, İzmir Gündoğdu Lions  Kulübü Başkanı Nurdan Pakoğlu vokalde, ETİK Başkan Yardımcısı Şinasi Akçay vokalde ve neyde, Finans ve Sermaye Piyasası Danışmanı Senem Demirkan ve sanatçı İlker Özdemir vokalde, İzmir Devlet Senfoni  Orkestrası Viyola Grup Şefi Özlem Sevil vokal ve kemanda, Fil Dişi Sahilleri Fahri Konsolosu Altan Ünsal ise bateride performans sergiledi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, konserde Zülfü Livaneli’nin Ada şarkısını seslendirdi, Düşler Sokağı’na da bateri çalarak eşlik etti. Konserin finalinde ise ‘’Güzel Günler Göreceğiz’’ şarkısı salondakilerle birlikte söylendi.

Başkan Akpınar, gecenin gelirinin Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı’na bağışlanacağını söyledi. Çocuklara dokunmanın geleceğe dokunmak olduğunu belirten Akpınar, ‘’3 Nisan 1969 doğumluyum. Mazbatamı 3 Nisan 2014’te aldım. Ben de bu kenti çocuklarla beraber yönetmeliyim dedim. Çocuklarımız için yaptığımız her hizmet Türkiye’ye esin kaynağı oldu. Evrensel Çocuk Müzesi’nden başlayıp Çocuk Kulübü’ne kadar... Bugün de çocuklarımız için sizlerle beraber olmaktan onur duyuyorum. Çocuklarımızın sağlıklı ve güzel günler görebilmesi için daima yanlarında olacağız” dedi.

Proje Koordinatörü Ceren Atasoy ise 4 aylık bir uğraşın sonunda, İzmir'in önde gelen isimleri ile birlikte harika bir oluşuma imza attıklarını söyledi. Hazırlık sürecinde herkesin fedakarlık ve özveri ile çalıştığını belirten Atasoy, yılda iki defa gerçekleşmesi planladığımız koserlerden elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi kurumlara aktarılacağını vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum