Mutlu: İnancımız tam

Mutlu: İnancımız tam

Mutlu: İnancımız tam
05 Mayıs 2019 - 15:32

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonucu göreve seçilen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyaretlerde konuşan İESOB Başkanı Mutlu yeni başkanlara esnaf teşkilatı adına 'Hayırlı Olsun' dileklerini iletti. İzmir Esnaf Teşkilatı’nın yerel yönetimlerle bugüne kadar uyumlu çalışmalarda bulunduklarını hatırlatan Mutlu, 'Yeni dönemde de hem esnafımızın hem ilçelerimizin yararına ortak işbirliklerini sürdüreceğimize olan inancımız tamdır.Ekonominin dinamosunu oluşturan esnaf sanatkarlarımızın toplumsal yaşamda sosyal ve kültürel işlevleri de bulunmaktadır. Bu konumlarından dolayı bulundukları ilçelerin ve halkın menfaatleri için yapılan her çalışmaya da destek vermişlerdir, bundan sonra da katkı koymaya hazırdırlar' dedi. 

Ziyaretlerde yeni başkanlara ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf sanatkarların sıkıntıları hakkında da bilgi veren İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, önceBergama'da faaliyet gösteren oda başkanları ile birlikte Hakan Koştu'yu makamında ziyaret eti.  Daha sonra Bergama, Poyracık ve Kınık'ta faaliyet gösteren oda başkanları ile birlikte Kınık'a geçen Mutlu, burada Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'i de ziyaret etti. 

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer de yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerekesnaf sanatkarların toplumun vazgeçilmez kesimini oluşturduğuna dikkat çektiler.

Koştu ve Doğruer, ilçelerinde faaliyet gösteren odaların yöneticilerini yakından tanıdıklarını belirterek, pek çok konuda esnaf teşkilatı ile fikirbirligine sahip olduklarını vurguladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum