Kemalpaşa’da Can Dostlar İçin Pati Park

Kemalpaşa Belediyesi can dostlar için ilçenin ilk köpek parkını kurdu

Kemalpaşa’da Can Dostlar İçin Pati Park

Kemalpaşa Belediyesi can dostlar için ilçenin ilk köpek parkını kurdu

Kemalpaşa’da Can Dostlar İçin Pati Park
19 Haziran 2023 - 16:58


 
Kemalpaşa Belediyesi tarafından Sekiz Eylül Mahallesi, 104/2 Sokak'ta bulunan parkın bir bölümünde can dostlar için Pati Park kuruldu. 300 m2 alan içerisinde içerisinde köpeklerin kullanımı için 10 farklı eğitim ve oyun aktivitesi bulunuyor. Köpekler için parkta tahterevalli, çember atlama, standart atlama, atlama barları, standart tünel, denge yürüyüş, rampa, slalom set, eğitim sehpası mevcut. Büyük ilgi gören 'Pati Park' evcil hayvan sahipleri tarafından, istedikleri zaman kendi kontrollerinde ücretsiz kullanabiliyor.
 
‘’GÜNÜMÜZ KOŞULLARININ GEREĞİ’’
 

Son yıllarda evcil hayvanların sosyal yaşamda kayda değer bir alan işgal etmeye başladığını ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’ Dünyamız gelişiyor, değişiyor. Bu değişimler yeni ihtiyaçları doğuruyor. Biz de yerel yönetimler olarak görev alanımız içerisinde yer alan tüm ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. İlçemizde, son dönemde artış gösteren evcil hayvan sahibi vatandaşlarımızın köpeklerini rahatça dolaştırıp eğitebileceği bir alan ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Arkadaşlarımız çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak ilçemizde ilk kez bir evcil hayvan parkını vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Tamamen ücretsiz kullanıma açık olacak Pati Park’ın hayırlı olmasını dilerim.’’ dedi. 

--
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "IZMIR BASIN GRUBU" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için izmirbasingrubu+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu tartışmayı web'de görüntülemek için https://groups.google.com/d/msgid/izmirbasingrubu/CAD%2BGgzrBC9_qgtb4ijMAphYJ9zAWv7sWHANRqbM5yM3Gp6D1ug%40mail.gmail.com adresini ziyaret edin.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum