İzmir fuara damga vurdu

Ankara’da faaliyet gösteren Ege İlleri Vakıf ve Dernekleri’nin 2005 yılında oluşturduğu EGEM Platformu üyeleri İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu’ya plaket verdiler.

İzmir fuara damga vurdu

Ankara’da faaliyet gösteren Ege İlleri Vakıf ve Dernekleri’nin 2005 yılında oluşturduğu EGEM Platformu üyeleri İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu’ya plaket verdiler.

İzmir fuara damga vurdu
28 Mart 2019 - 15:04

Platformun 2018 yılı Dönem Başkanlığını yürüten İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, geçtiğimiz yıl içerisinde Platform tarafından düzenlenen etkinlikleri başarı ile tamamladığı için platforma üye diğer dernek başkanlarınca plaket ile ödüllendirildi.
BÖLGEMİZİ VE EGE’NİN İNCİSİ İZMİR’İ HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK
Kendisine verilen plaketin kendisini hem Derneği hem de İli adına gururlandırdığını ifade eden Aksu yaptığı açıklamada, “11. Ege İlleri Tanıtım Günleri Etkinlikleri ve bu fuara hazırlık süreci boyunca hem illerimizde hem de Ankara’da oldukça yoğun bir mesai harcadık. Siyasiler, bürokratlar ve iş insanlarımızla bir araya gelerek bölgemize ve İlimiz İzmir’in başkanlık sürecine yakışır bir fuarı başarılı bir şekilde tamamlamak için sürekli dirsek teması ile istediğimiz sonuca ulaştık. Bu yılki fuarımıza illerimizden gelen katılımın yüksek olmasının yanında Ankara’daki hemşerilerimizin ziyaret ve destekleri de bizleri oldukça memnun etti. Ege’nin İncisi İzmir’i ve bölgemizi hak ettiği şekilde temsil edebildiğimize inanıyorum. Olumlu geri dönüşler de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Açıklamasında İzmir’e özel bir yer ayıran Başkan Aksu, “Özellikle bu yıl dönem başkanlığımızın da verdiği sorumlulukla Güzel İzmir’imiz için ayrı bir çalışma yürüttük. Belediyelerimizden, kooperatiflerimizden, ticaret odalarımızdan ve İzmir’in esnafından gelen yoğun katılım ve destek ile bu sene Başkent’te İzmir’i layıkıyla tanıttık, yaşattık ve temsil ettik. Bu yılki fuara İzmir damgasını vurdu. İzmir’in güleryüzü, hoşgörüsü, Cumhuriyet ve Atatürk’e bağlılığı düzenlediğimiz fuarda hep göz önündeydi. Aldığım bu ödül ise kişisel bir başarının mükâfatı değil, bize bu süreçte destek veren tüm İzmirliler için bir onur kaynağıdır. Bu ödül vesilesiyle dönem başkanlığımız süresince desteklerini esirgemeyen başta Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Ticaret Odalarına, Kooperatiflerimiz ile İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu’muza, EGEM Platformu üyesi başkanlarımıza ve üyelerine ve tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Plaket takdiminin ardından İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, EGEM Platformu Dönem Başkanlığını Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın’a devretti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum