“İşbirliği içinde olacağız”

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Aydın Özcan İlçe Teşkilatını ve STK’ları ziyaret etti.

“İşbirliği içinde olacağız”

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Aydın Özcan İlçe Teşkilatını ve STK’ları ziyaret etti.

“İşbirliği içinde olacağız”
29 Aralık 2018 - 15:44

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Aydın Özcan, genç yaşta hayatını kaybeden Buca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gazeteci Arzu Turan’ın cenaze törenine katıldı. Aydın Özcan, Arzu Turan’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.
İzmir Barosu Eski Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir aday adayı Avukat Aydın Özcan, Gaziemir İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.
Aydın Özcan, CHP’nin İzmir’de genç ve dinamik bir adaya ihtiyacı olduğunu, kendisinin 2 kez milletvekilliği adaylığı sırasında ve İl yönetiminde yaptığı çalışmaları da dikkate alarak göreve talip olduğunu söyledi. İzmirlinin kendisine dokunulmasını istediğini belirten Özcan, mevcut yönetimin başarılı çalışmalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak İzmir Modeli’ni yarattığını, bu çalışmaları daha da ileri aşamaya taşımayı hedeflediğini kaydetti.
CHP’li Aydın Özcan, kentin en önemli sorunlarından birinin çevrenin korunması olduğunu bu hassasiyetle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğe yönelik projelerini tamamlamak ve yeni projelerle İzmir’i uluslararası kent yapmak için çalışacağını anlattı. Aydın Özcan, “İzmir’i yönetirken Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları ve Üniversitelerle işbirliği içinde olacağız. Kentimiz için neler yapabiliriz, projelerimizi her kesime dokunarak ortak akılla geliştireceğiz” diye konuştu.
Partililer de güçlü bir şekilde çalışmaya başlamak için Genel Merkezin İzmir adaylarını bir an önce açıklamasını istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Aydın Özcan, Gaziemir’de Seydiköylüler Derneği’ni de ziyaret etti.   
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum