“İnsan odaklı projelerimiz hazır”

“İnsan odaklı projelerimiz hazır”

“İnsan odaklı projelerimiz hazır”
27 Ocak 2019 - 11:49

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Konak’ın doğulusu batılısı, kuzeylisi güneylisi tüm bileşenleriyle zengin bir yapısı olduğunu söyledi. Eroğlu, “İlçemize bir bütün olarak bakıyoruz. Yaslandığımız ve güç aldığımız insanımıza sırtımızı dönemeyiz. ‘Önce insan’ odaklı projelerimiz hazır” dedi. 

En büyük hazinemiz

Konak’ın Ballıkuyu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve gevrek eşliğinde çay içen Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Konak’a bir bütün olarak baktıklarını ifade etti. İlçenin büyük bir değer olduğunu ve bu değeri ortaya çıkaracaklarını sözlerine ekleyen Eroğlu, “İnsanımızın gönül zenginliği en büyük hazinemizdir, biz bu zenginliğe zenginlik katmak için, hemşehrilerimize huzurlu bir şehir hayatı sunmak için bu göreve talibiz. Şurada bizi bir bardak çay ve bir gevrekle bir araya getiren gönül zenginliğimiz hizmetlerimize de yansıyacak. Biz birlik olunca gönül gönüle verince çok güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

“Giremediğin gönül senin değildir”

Aynı gün Halil Rıfat Paşa Mahallesi’ni de ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Eroğlu, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Sosyal medya hesabından Halil Rıfat Paşa Mahallesi ziyaretini “Gidemediğin yer senin değildir” sözünün sahibi Halil Rıfat Paşa’nın isminin verildiği Mahalle de bende ‘Giremediğin gönül senin değildir’ diyerek gönüller almaya geldim. Tevazu, samimiyet ve gayret ile…” sözleriyle paylaşan Eroğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bir işyeri çalışanı kadın, Eroğlu’na sarılarak ‘Çok içten ve halkın içinden birisiniz. Size bu nedenle sarılmak istedim. Yolunuz açık olsun. İnşallah Başkan olursunuz” dedi. 

Maç arası

Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, yoğun programına Göztepe-Galatasaray Maçı ile ara verdi. Doğanlar Stadyumunda oynanan maçı oğlu Burak ve kızı Büşra Eroğlu ile izleyen Başkan Adayı Eroğlu, maç başlamadan önce Göztepe’nin en meşhur marşlarından bir dize paylaşarak ‘Gözümüzün nuru Göztepemize başarılar diliyorum” diye yazdı.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum