“Her şey insan odaklı olacak”

“Her şey insan odaklı olacak”

“Her şey insan odaklı olacak”
21 Mart 2019 - 09:28

Gaziemir’de yaşayan herkesin mutluluğu hak ettiğini vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, “Gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz tüm hizmet ve projeler insan odaklı olacak. Devletimizi de milletimizi de mutlu edeceğiz”dedi.
Seçim kampanyasında çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamayı hedefleyen Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz temposunu arttırdı. Projelerini dinleyenler ve görüş alışverişinde bulunan vatandaşlar Yılmaz’ın başkanlığına kesin gözü ile bakıyorlar. 
ÖNCE İNSAN
Vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, “‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ evvel Allahın izni ile devletimizi de milletimizi de mutlu yaşatacağız”dedi. Yılmaz, “Gaziemirli kardeşlerimizin huzuru ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Bunu temin etmek için ilçemize artı değer katmak için yola çıktık. Hizmetlerimiz ve hayata geçireceğimiz projelerimiz insan odaklı olacak. Hiçbir kişi ve gurup hizmetlerimizin dışında kalmayacak”şeklinde konuştu.
DEZAVANTAJLILAR ÖNCELİĞİMİZDİR
Arka sıradakilerin hayatını değiştirmeye talip olduklarını belirten Başkan adayı Nazmi Yılmaz, “Üreteceğimiz hizmetler ve hayata geçireceğimiz projelerimizle herkesi kucaklayacağız. Ama en fazla önceleyeceğimiz gurup dezavantajlılar olacak. Dezavantajlı gruplar olarak adlandırdığımız özel olarak koruyacağımız gruplar arasında çocuklar, gençler, yaşlılar, özürlüler, kadınlar, tek ebeveynli aileler ve yoksullar yer almaktadır. Toplumda yetersiz yaşam koşulları içinde yaşayan; demografik değişkenlere bağlı olarak, farklı nicelik ve nitelik gösteren; fizyolojik, psikolojik, sosyal, sağlık, ekonomik ve kültürel açılardan çağdaş yaşam koşullarına ulaşması için Belediyemizin sorumluluk alması gerekiyor. Belediyemizin sorumluluğunda ve organizasyonunda, toplumsal güvenlik içinde, toplumsal koruma ve hizmete gereksinim duyan sosyal gruplarımızı kucaklayacağız”dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum