Esnaf sanatkarlar için işbirliği yapacaklar

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), yeni bir sayfa açıyor.

Esnaf sanatkarlar için işbirliği yapacaklar

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), yeni bir sayfa açıyor.

Esnaf sanatkarlar için işbirliği yapacaklar
06 Temmuz 2023 - 12:40


Yeni dönemde esnaf sanatkarların sorunlarının çözümü için Tunç Soyer ile omuz omuza çalışacaklarını söyleyen İESOB Başkanı Yalçın Ata, ‘Tunç Soyer her dönem esnaf kesimine destek vermiş değerli bir idarecimizdir. Bundan sonra da, Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımız ortak çalışmalarla esnaf sanatkarlara etkin hizmetler sunacağız. Esnaf sanatkarlar İESOB’deki  yeni yönetimin farkını hissedecekler’ dedi.
Hizmet etme enerjisi ile kolları sıvadıklarını kaydeden Ata, ‘Esnaf camiasında bir silkiniş, bir canlanma, bir farkındalık yaratacağız. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi ile etkin çalışmalar ve planlamalar yapacağız. Tunç başkanımız esnaf teşkilatına  verdiği önemli hizmetlerle gönlümüzde müstesna yer edinmiştir. Başkanımızla yepyeni bir ruhla ve coşkuyla çalışacak,  esnafın sorunlarını el birliğiyle çözeceğiz.’ diye konuştu.
 
Aylık Esnaf Toplantıları
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İESOB Başkanı Yalçın Ata, esnafın sorunlarına ilk elden ve kalıcı çözümlerin bulunması amacıyla aylık toplantıların düzenlenmesi konusunda görüş birliğine vardı.
Samimi bir ortamda geçen görüşmede, esnaf sanatkarların sorunlarına ilk elden ve kalıcı çözümlerin bulunması amacıyla aylık toplantıların düzenlenmesi planlandı.
Buna göre rutin olarak her ay İESOB Başkanı Yalçın Ata, Birlik yöneticileri ve ilgili oda başkanları, Tunç Soyer ve ekibiyle bir araya gelecek. İESOB,  odaların ve sektörlerin öncelikli sorunlarını belirleyerek toplantıların gündemini hazırlayacak. Toplantılarla esnaf teşkilatı ile İBB yönetimi arasındaki iletişimin sağlıklı tutulması ve kesimin sorunlarına hızlı çözümlerin üretilmesi hedefleniyor.
 
Değişimler heyecan yaratır
İESOB’nin yeni yönetimi ile beyaz bir sayfa açarak zevkle çalışacaklarını belirten Tunç Soyer, ‘Değişimler büyük heyecanlar yaratır. Bundan sonra gücümüz neye yetiyorsa yanınızda olacağız. Büyükşehir Belediyesi ile İESOB’nin yeni yönetimi, el ele, gönül gönüle çalışacaktır. Bu anlamda, Yalçın Ata’nın başkanlığında esnaf sanatkarların pek çok sorununu çözeceğimize gönülden inanıyorum. Yeni yönetim, yeni ruh çalışmalarımıza canlılık katacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanıyla, çalışan kadrosu, kurumsal yapısı ile sonuna kadar Birliğin ve esnaf sanatkarların emrinde olacaktır’ dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum