Eşitlik ve Özgürlük İçin Halk Temsilcilerini Seçiyor

Eşitlik ve Özgürlük İçin Halk Temsilcilerini Seçiyor

Eşitlik ve Özgürlük İçin Halk Temsilcilerini Seçiyor
14 Mart 2022 - 16:51

Türkiye Komünist Partisi yaklaşmakta olan Parlamento seçimlerinde milletvekili adaylarını tüm Türkiye’ye yayılmış olan örgütlerinde belirlemeye başlıyor.

Milletvekili adayları Semt Evlerinde, İşçi Evlerinde, Köy Evlerinde, Dayanışma Komitelerinde, Kadın Dayanışma Komitelerinde, sektör ve işyeri ölçeğinde işçi toplantılarında ve üniversite örgütlerinde gerçekleşecek toplantılarda belirlenecek. TKP adaylarını belirlerken bulunduğu tüm yerelliklerde güçlenme; dayanışma ve umudu büyütme hedefi taşımaktır.

Türkiye Komünist Partisi’nin programını benimseyen ve başka bir siyasi parti ile bağlantısı olmayan, milletvekili seçimlerinde TKP’yi temsil etmeye uygun olduğunu düşünen yurttaşlarımız [email protected] adresine kısa bir özgeçmiş, TC Kimlik numarası ve TKP’den neden aday olmak istediklerini anlatan kısa bir açıklama ile başvurabilirler.

Bornova'da 20 Mart Pazar günü saat 15.00'de Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıda TKP MK üyesi Başar Özer ve Dayanışma Meclisi üyesi Tolga Binbay konuşmacı olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum