"Erhan Başkan'a güvendik!"

Yerel seçimlerin ardından İzmir genelinde birçok Belediye Başkanı değişti. Seçim sonrası, Buca halkına bu yenilik hakkında ne düşündüklerini sorduk.

"Erhan Başkan'a güvendik!"

Yerel seçimlerin ardından İzmir genelinde birçok Belediye Başkanı değişti. Seçim sonrası, Buca halkına bu yenilik hakkında ne düşündüklerini sorduk.

24 Nisan 2019 - 17:02

Berna VATANSEVER / ÖZEL HABER - “Yerel seçimi geride bıraktık. Göreve yeni gelen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk izlenimleriniz neler?” sorusunu yönelttiğimiz Bucalı vatandaşlar bakın nasıl cevap verdi.
Halk, genel olarak memnun
Atiye Akdeniz (51): Güzel İzmirimiz için umarım faydalı olur. Buca gelişmeye oldukça elverişli bir ilçe. Yeni başkanımızın elinden geleni yapacağına inanıyorum.
Celaleddin Gömceli (23): Buca halkı her zaman doğru olanı yapar. Bu seferde doğru kişiyi başkan olarak seçtiğimize inanıyorum. İnşallah bizim için hayırlısı olur.
Ekrem Uralkaya (23): Buca Belediye başkanımızdan çok memnunum. Doğru ve mantıklı şeyler yapacağına eminim. Güzel Bucamıza, Erhan Kılıç çok yakıştı.
Elmas Özdemir (70): Mustafa Kemal Mahallesi’nin bulunduğu bölgelere park ve modern çöp kutuları istiyoruz. İsmail Sivri Bulvarına ve ara yollara asfalt yapılması gerekiyor. En önemlisi yeni Buca Belediye başkanından Buca’ya kütüphane talep ediyoruz.
Muhammet Kahraman (24): Buca’ya Metro istiyoruz. Buca Cezaevi’nin taşınması gerekiyor. Çevikbir Meydanı’ndaki Pazar yerinin tamamlanıp açılmasını talep ediyoruz. Ayrıca Gediz Otokent arası yollar çok kötü düzeltilmesi gerekiyor. Halk olarak beklentimiz bu yönde.
Pınar Şahmerdan (25): İlk izlenim olarak, nötrüm. Oldukça uzun süreli bir yolculuk olacak… 5 sene boyunca yapılan faaliyetlerin Buca halkı için iyi olacağına inanmak istiyorum. Ne tür projelerin gerçekleşeceğini ise merakla bekliyorum. 
Rukiye Eren (45): Umarım halkımız için doğru olan başkanı seçebilmişizdir. Umutluyum, güzel projeler ve yatırımlar olacağına inanıyorum. İleriki dönemlerde daha detaylı yorum yapma şansımız olacak. Herkes için hayırlısı olsun.
Samet Akdeniz (29): Buca seçmeni düşünce, görüş ve idealleri için en uygun olanı belirledi Erhan Kılıç’ı başkan olarak seçti. Erhan Başkan’da inşallah seçmenin güvenini ve heyecanını hayal kırıklığına uğratıp boşa çıkarmaz, Bucayı özenilen bir ilçe haline getirir. Buca halkı güvendi, şimdi sıra Erhan Başkan’da.
Uğur Engür (28): Çok sevdiğim Bucamız için güzel bir seçim oldu. Başkanımızın gerekeni yapacağına inanıyorum. Mart’ın sonu bahar demiştik, Buca için güzel günler yakın.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum