Dikili'ye arıtma sözü

CHP’li Büyükşehir Aday Adayı Avukat Özcan, Bergama ziyaretinde İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.

Dikili'ye arıtma sözü

CHP’li Büyükşehir Aday Adayı Avukat Özcan, Bergama ziyaretinde İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.

Dikili'ye arıtma sözü
17 Aralık 2018 - 10:02

CHP’li Büyükşehir Aday Adayı Avukat Özcan, Bergama ziyaretinde İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.
CHP İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in de katıldığı ziyarette Aydın Özcan, Bergama’nın tarım ve turizm kenti olduğunu belirtti.
Aydın Özcan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar tarımsal üretim konusunda önemli destek sağlayarak bütün Tükiye’ye model oluşturduğunu belirtti.
Büyükşehir Aday Adayı Aydın Özcan, tarımsal desteklerin daha ileriye taşınması için çalışacaklarını, mevcut çalışmaların üzerine bir tuğla da kendilerinin koyacağını anlattı.
TURİZM’DE TANITIMA AĞIRLIK VERECEĞİZ
Bergama’nın tarihte önemli uygarlıkların merkezi olduğunu kaydeden Özcan, ancak ilçenin turizmden hak ettiği payı alamadığını söyledi.  
Aydın Özcan şöyle devam etti:
“-Benim en önemli iddiam İzmir’i Uluslararası bir kent haline getirmek. Bugün de İzmir Uluslararası bir kent. Bu yeterli mi hayır. Balkanlarla, Balkan şehirleriyle kardeş şehir protokolleriyle Yunanistan ve Bulgaristan başta olmak üzere bütün Balkanlardan daha karşılıklı ziyaretler olmasını sağlayabiliriz. Bu da hem başta potansiyeli yüksek olan Bergama’da çarşı pazarı hareketlendirir. Turizmin olmazsa olmazı da tanıtımdır. Tarihsel ve Kültürel değerlerimizi daha fazla tanıtarak bunu başarabiliriz.”
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de, Aydın Özcan’ı Milletvekili adaylığı döneminden tanıdığını, adaylığı dışında da CHP için yılmadan çalıştığını belirterek kendisine başarılar diledi.
CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Aydın Özcan’ın sonraki durağı Dikili ilçesi oldu.
Dikili CHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Aydın Özcan, ilçenin sorunlarını dinledi ve destek istedi.
CHP ilçe Başkanı Avukat Hasan Altıparmak da, Özcan’ı İzmir Barosu Başkanlığı’ndan tanıdığını belirterek, Baro yönetiminde olduğu dönemde Dikiliye kazandırdığı Baro binası için teşekkür etti.
Toplantıda Dikili’nin en önemli sorununun arıtma olduğu, Çanakkale’den Antalya’ya kalan olan bölgede en uzun sahile sahip olan Dikili’de denizin hızla kirlendiğine dikkat çekildi.
Bölgenin 1 değil 3 arıtmaya ihtiyacı olduğunu belirten katılımcılar, mevcut durumda birkaç yıl sonra bölgede denize girilemeyeceğini, bunun da ilçenin sonu olacağını anlattılar.
Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Aydın Özcan da, gezen bir belediye başkanı olacağını, aday gösterilip seçildiği taktirde uzak yakın demeden bütün ilçelere sık sık gideceğini sorunları yerinde tespit ederek çözüm için çalışacağını belirtti.
Aydın Özcan, belediye başkanı seçilmesi halinde Dikili’nin arıtma ihtiyacının da süratle projelendirilip hayata geçilmesi için söz verdi.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum