CHP Karabağlardan Selvitopu’na tebrik ziyareti

CHP Karabağlardan Selvitopu’na tebrik ziyareti

CHP Karabağlardan Selvitopu’na tebrik ziyareti
26 Nisan 2019 - 13:25

CHP Karabağlar İlçe Örgütü, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi. Yerel seçimlerin kazanılmasında emeği bulunan herkese teşekkür eden Başkan Selvitopu, “Bundan sonraki süreçte, bizlere verilen emaneti en iyi şekilde taşıyacağız, açık şeffaf ve katılımcı anlayıştan taviz vermeyeceğiz” diye konuştu. Ziyarette ayrıca, yerelde elde edilen başarının genelde iktidara taşınması gerektiğine vurgu yapıldı.
 
31 Mart yerel seçimleri sonrasında tebrikleri kabul eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve ilçe yöneticilerini makamında kabul etti.
Selvitopu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,  31 Mart Yerel Seçimleri’nin kazanılmasında CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün büyük emeği olduğunu vurguladı ve Ali İhsan Yıldız ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.
 
Büyükşehirlerde kazanılan seçim zaferlerinden sonra artık hedefin Türkiye’de iktidar olmak olduğunun altını çizen Selvitopu, “Bu görevi iktidar olacak şekilde taşımak durumundayız, partimiz açısından önemli bir başarı elde edildi. Hedefimiz yereldeki başarıyı iktidara taşımak. İnsanlarımız seçimlerde çok sorumlu davrandılar. Farklı siyasi düşüncede olan insanlar bir erdem göstererek birlikte hareket ettiler. Bu da ülkemizin geleceği açısından çok önemliydi. Karabağlar’da da bizler bunu hep birlikte başardık. Bundan sonraki süreçte de bizlere verilen emaneti en iyi şekilde taşıyacağız, açık şeffaf ve katılımcı anlayıştan taviz vermeyeceğiz.” diye konuştu.
 
Başarılarınızın devamı için çalışacağız
CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimler sürecinde dayanışma içinde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali İhsan Yıldız ise, “Çalışmalarınızın halk nezdinde karşılığından dolayı biz ilçe örgütü olarak sizlerle çalışmaktan onur duyduk. Bu, Karabağlar’da aldığımız sonuçta çok büyük etkendi. Bundan sonraki çalışmalarınızda da Sayın Başkanımıza örgüt olarak başarılar diliyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi asıl olan yerel yönetimdeki başarının genel iktidara taşınmasıdır. Burada da size ve ekibinize büyük iş düşüyor, biz de bundan sonraki çalışmalarda örgüt olarak planlı ve programlı bir şekilde mahallelerdeki örgütlenmelerimizi daha da güçlendirerek çalışmalarımızı sürekli hale getirmek amacındayız. Başarılarınızın  devamı için biz de CHP Karabağlar İlçe Örgütü olarak çalışmalarınıza elimizden gelen katkıyı koyacağız” dedi.
 
Ziyaretin ardından Başkan Selvitopu ve CHP Karabağlar İlçe Örgütü hatıra fotoğrafı çekildiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum