Başarılı Berberler Ata’yı ziyaret etti

  İzmir Berberler Odası’nın düzenlediği Fade Kesim Yarışması’nda dereceye giren berberler, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’yı ziyaret etti.

Başarılı Berberler Ata’yı ziyaret etti

  İzmir Berberler Odası’nın düzenlediği Fade Kesim Yarışması’nda dereceye giren berberler, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’yı ziyaret etti.

Başarılı Berberler Ata’yı ziyaret etti
28 Temmuz 2023 - 10:29

Ziyarete İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, yarışmada birinciliği kazanan Mehmet Sepin, ikinci Selahattin Güvendik, Manisa'dan katılarak üçüncülüğü elde eden Kaan Sayır ile Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin katıldı.
 
Odanın üstün başarısı
Oda Başkanı Şükrü Bilgin'i üstün performansından ötürü kutlayan Ata, yarışmaya gösterilen büyük ilginin, Bilgin ve yönetiminin başarılı çalışmalarından kaynaklandığını söyledi.
Yarışmayı yerinde izlediğini hatırlatan Ata, 'Temmuz ayının en sıcak günlerinde, Pazar günü ailesinden ve istirahatinden fedakarlık ederek hünerlerini sergilemeye gelen berberlerin yoğun ilgisi, kendilerine ve aynı zamanda odalarına ve başkanlarına duydukları güveni ve saygıyı da gösteriyor.
Çok renkli ve görselliği üst düzeyde bir organizasyon oldu. Berberlerin sanatlarını ustaca sergilediği yarışmayı gururla ve keyifle izledim. İzmir için önemli bir etkinliği başarıyla tamamlayan oda yöneticilerini ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum' dedi.
 
Türkiye’de ilk
Yarışmaya İzmir’in yanı sıra çeşitli illerden berberlerin katıldığı kaydeden Şükrü Bilgin ise, sadece Fade Kesim üzerine Türkiye’de düzenlenen ilk yarışmayı tertiplediklerine dikkat çekti.
Folyox System firmasının proje ortakları olduğunu belirten Bilgin, ‘Dereceye giren meslektaşlarımız para ve ürün ödülleri kazandılar. Yarışmanın öncelikle sadece İzmirli berberler arasında yapılması planlanırken, görülen ilgi üzerine Konya, Sakarya, Manisa, Denizli ve Eskişehir’den de katılımcıları kabul ettik. Yarışmaya önceki etkinliklerimizin aksine, çevre ilçelerinden de meslektaşlarımız katıldı. Gösterilen ilgiden çok memnun kaldık.’ diye konuştu.
Takım kuracaklar
Tarafsızlık adına jüriye İzmir’den üye almadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Bilgin, ‘Jüri İran, Bulgaristan ve İstanbul ağırlıklı oluştu.  Böylece hem yarışmayı uluslararası boyuta taşıdık, hem de adaletli olmasına özen gösterdik. Fade, bugün Türkiye’de en popüler kesim. Dereceye giren ilk 10 meslektaşımız arasından İzmir Berberler Odası Takımı’nı kuracağız. Takımımız yurt içi ve yurt dışı yarışmalarda, şovlarda odamızı ve İzmir’i temsil edecek.’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum