Bahçeli’ye teşekkür etti

Bahçeli’ye teşekkür etti

Bahçeli’ye teşekkür etti
13 Ocak 2019 - 11:04

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Urla ve Çeşme’yi ziyaret etti. Urla Baelediye Başkan Adayı Adıgüzel Demirel ve vatandaşlar tarafından karşılanan Zeybekci, “Urla’nın AK Partili belediyeciliğe kavuşması mümkün. Bunu da 1 Nisangünü gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Urla’daki yüzme havuzu eksikliğine de değinen Zeybekci, ”Koskoca İzmir’de 4 tane yüzme havuzu var. Biz 5 yıl içinde Urla ve İzmir’de yüzme havuzları yaptıracağız. Gençler spor yapsın. İzmir yüzmede şampiyonlar çıkaran bir il olmalı” diye konuştu.

Ziyaret sonrası MHP binasına giden Zeybekci’ye İlçe Başkanı İsmail Taşocak ve üyeler çiçekler verdi. Partililerle sohbet eden Zeybekci, hatıra fotoğrafı çektirip, Rabia ve Bozkurt işareti yaptı.

BAŞKAN UYAR’LA KARŞILAŞTI

Urla çarşısında esnafı ziyaret eden Nihat Zeybekci, belediye önünden geçerken CHP’li Belediye Başkanı Sibel Uyar’la karşılaşarak tokalaştı. Zeybekci, çarşıda davet üzerine bir kafeye girerek vatandaşlarla da sohbet etti.

KADIN VE GENÇLER BAŞVURUN

Zeybekci Urla’nın ardından gittiği Çeşme’de, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada kadın ve gençlerin Belediye Meclisi’nde geniş yer alması gerektiğini vurgulayan Zeybekci, ”Meclis üyeliği için herkes başvursun. Özellikle kadınlar ve gençler müracaat etsin. Müracaat sayısı ne kadar çok olursa temsil daha iyi sağlanır” dedi.

Zeybekci bu ziyaretinin ardından MHP Çeşme İlçe Başkanlığı’na gitti, İlçe Başkanı Gazi Fıldır’la bir araya geldi. Başkan Fıldır, Zeybekci’nin aday gösterilmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, teşkilatın Zeybekci’ye desteğinin tam olduğunu vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Cumhur ittifakına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nihat Zeybekci ise, “Cumhur ittifakının daha güçlü olması için hep birlikte çalışacağız. Ben Büyükşehir Meclis üyeliğinin ortak çıkarılmasından yanayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a konuyu anlattım. Doğru buldu ve ‘Tamam’ dedi. Kısa sürede Sayın Bahçeli ile görüşeceğim. Bahçeli’nin müsaadesini alırsak daha güzel olur. Mecliste temsil yetkimiz daha çok olur’ diye konuştu.

YÖRÜK TÜRKMEN KÜLTÜRÜ ÖNEMLİ

Zeybekci Çeşme’de 1. Uluslararası Yörük- Türkmen Çalıştayı’na da katıldı. Çalıştay öncesinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile birlikte Yörük Türkmenleri’nin yaptığı el işi sergisini gezerek, el yapımı ok ve yayları inceledi. Çalıştayda konuşan Nihat Zeybekci, Yörük Türkmen kültürünün önemini vurgulayarak, “Ben pazarda ve yaşadığım yerlerde hep Yörük Türkmen kültürüyle büyüdüm. Çalıştayda da o kültürün izlerine rastladım Yörük kültürünün izlerini bu coğrafyada takip edenler kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum