AK Parti'den Esnaf Ziyareti

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, esnafı ziyaret etti.

AK Parti'den Esnaf Ziyareti

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, esnafı ziyaret etti.

AK Parti'den Esnaf Ziyareti
14 Eylül 2021 - 16:29

 AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, ilçede bulunan Pala Bıçak, Çakıcı Lokantası ve Kubbeli Bakkal'a ziyarette bulunarak, esnafla sohbet etti. AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik'e ziyaretleri sırasında AK Parti Menemen İlçe Başkanı Yardımcısı ve Ekonomiden sorumlu İlçe başkan yardımcısı Tolga Şengöz de eşlik etti.

Esnaf ziyaretlerine Menemen'in en eski bakkalı olan Kubbeli Bakkal Ali Haydar Ayla ile başlayan AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik daha sonra Çakıcı Lokantası Kasım usta ve Pala Bıçak Erdinç Demir ile devam etti.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden AK Partili Çelik, "Sizler bizim değerlerimizsiniz. Bu mesleği icra ediyorsunuz. Bu meslekleri Menemenimiz'de icra ettiğiniz içinde Belediye Başkanımız Aydın Pehlivan ile birlikte bir çok güzel projelere imza attık. Sizleri de yanımızda görmekten gurur duyuyoruz. İnşallah Menemen önümüzdeki süreçlerde hak ettiği değeri alacaktır. Hak ettiği yere ulaşacaktır. Sizlere çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. İyi ki bizim çok değer verdiğimiz esnaflarımızsınız. Sizleri çok seviyoruz. Her zaman sizleri ilçe teşkilatımıza da bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten memnuniyet duyan esnaflar, AK Parti'ye kapılarının açık olduğu belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum