İzmir Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı

İzmir Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı

İzmir Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı
19 Mayıs 2020 - 12:21

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'nin kurtuluş ateşini yaktığı destansı yürüyüşün 101. Yıldönümünde Bergama Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı sayıda katılım ile yapılan tören, sosyal mesafe kuralına uygun ve maskeli bir şekilde gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, İlçe Spor Müdürü Sülbiye Demiralay Aksoy ve geleceğimizin teminatı gençler katılım sağladı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle katılımın kısıtlı olduğu törende gençliği temsilen İlçe Spor Müdürlüğü’nün çelengi Atatürk Anıtı’na sunuldu.
“SAAT 12.00’DE BALKONLARDAYIZ”
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bergama Belediyesi tarafından hazırlanan programla saat 12.00’de belediye hoparlöründen 19 Mayıs coşkusu tüm ilçede yaşatılacak. Saat 12.00’de herkesi balkonlara davet eden Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar ve Cüneyt Umutlu, “101 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yakılan kurtuluş meşalesi, tüm yurda ışık oldu. Sarsılmaz iradeye sahip şanlı milletimizin diriliş meşalesi çalışkan gençlerimizin omuzlarında ebediyete kadar inşallah sönmeyecek. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Millî Mücadele şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz” dediler.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum