“Zeybeklerle, halaylarla kutlayacağız”

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhur İttifakı’nın 17 Mart’ta yapacağı ilk ortak mitingin İzmir’de yapılacağına dikkat çekerek, “15 Temmuz sonrasında göstermiş olduğumuz güçlü duruşu bütün dünyaya 17 Mart’ta İzmir’den tekrar göstereceğiz” dedi.

“Zeybeklerle, halaylarla kutlayacağız”

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhur İttifakı’nın 17 Mart’ta yapacağı ilk ortak mitingin İzmir’de yapılacağına dikkat çekerek, “15 Temmuz sonrasında göstermiş olduğumuz güçlü duruşu bütün dünyaya 17 Mart’ta İzmir’den tekrar göstereceğiz” dedi.

“Zeybeklerle, halaylarla kutlayacağız”
10 Mart 2019 - 15:22

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Urla teşkilatı ile buluştu. Cumhur İttifakı ve AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Adıgüzel Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Murat Nart, MHP Urla İlçe Başkanı İsmail Taşoku ve her iki teşkilatın da hazır bulunduğu toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI 31 MART’TA BİTMEYECEK

Urla seçim koordinasyon merkezinde her iki teşkilat mensuplarına da seslenen Bölünmez Çankırı, her iki teşkilatın mensuplarının büyük bir aile olduğunu ifade etti. Bölünmez Çankırı, AK Parti ve MHP’nin yaptığı ittifakın önemine değinerek, “31 Mart’ta bu ittifak bitmeyecek. 31 Mart’tan sonra herkes kendi yoluna denilmeyecek. Kimse bu düşüncede olmasın. Bu dava çoluk çocuğumuzun davasıdır. Teşkilatlarımızın yaptığı özverili çalışmaların hepsinin farkındayız. Ama bunlar bize yeterli değil. 31 Mart’tan sonra niçin yapmadık niçin gitmedik dememek için bu çalışmalarımıza daha da hız vermeliyiz. Son 20 güne girdiğimiz bir dönemde çalınmadık kapı bırakmayalım. Urla’da 60 bin nüfusu AK Parti ve MHP teşkilatı el birliği ile tamamını ziyaret edecektir” dedi.

İLÇELERDEN GÜZEL HABERLER ALIYORUZ

31 Mart’ta sadece Urla’da değil ittifak yapılan tüm yerlerden güzel sonuçlar alacaklarının altını çizen Bölünmez Çankırı, “Urla’da çalışmaların iyi gittiğini görüyoruz. Hem kıyı ilçelerde hem de kırsalda Allah’ın izni ve milletimizin tercihi ile İzmir’in bütün ilçelerini AK belediyecilik ile tanıştıracağız. Ancak rehavete kapılmamak için bunları dillendirmiyoruz. 31 Mart akşamı inşallah halaylarla, zılgıtlarla, zeybeklerle seçim sonuçlarını meydanlarda kutlayacağız” diye konuştu.

İZMİR’DEN DÜNYAYA MESAJ VERİLECEK

17 Mart’ta İzmir Gündoğdu meydanında yapılacak olan AK Parti ve MHP ortak mitinginde sadece Türkiye’ye değil bütün dünyaya mesaj verileceğine değinen Bölünmez Çankırı, “15 Temmuz sonrasında vermiş olduğumuz güçlü duruş bütün dünyaya ders vermiştir. O yüzden ilk ortak mitingin yansıması dünyada yankılanacaktır. Diyarbakır’a da Mardin’e de Balıkesir ve Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza da çok güzel mesajlar İzmir’den verilecektir. Birlik beraberlik ile çıkacak olan sonucu İzmir’den göstereceğiz. İnşallah 31 Mart’ta elbirliği ile zafere hep beraber koşacağız” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLALIM

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de Urla MHP teşkilatıyla beraber belediye başkan adayı Adıgüzel Demirel’in 24 saat emrinde olduklarını belirterek, “Bu belediye Cumhur ittifakının belediyesidir. İki partinin ittifak yaptığı ilçelerde oyunun ne kadar çok arttığına hep birlikte şahit olacağız. Çeşme’yi de Foça’yı da Dikili ve Urla’yı da teşkilat mensuplarımızın gayreti milletimizin de tercihiyle Cumhur İttifak olarak kazanacağız. 17 Mart’ta İzmir Gündoğdu Meydanında ortak miting yapacağız. Çoluk çocuk herkesi bekliyoruz. İnşallah o mitingde Türkiye’ye örnek olalım” dedi.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

Cumhur İttifakı ve AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Adıgüzel Demirel de Urla’da yaptığı çalışmalarda iki teşkilat mensuplarının da desteğini gördüğünü ifade ederek 31 Mart’ta Urla’da birlikten kuvvet doğacağını belirtti. Urla’nın gönül belediyeciliği ve AK Belediyecilik ile tanıştıktan sonra bambaşka bir yer olacağını savundu.

Urla’daki programında Urla esnafı, Urla Kadın Üretici Pazarı ve Urla Sanat Sokağı’nı da ziyaret eden Bölünmez Çankırı, burada vatandaşlar ve esnaflar tarafından ilgiyle karşılandı. Altyapı ve ulaşım noktasında çok fazla şikayet alan Bölünmez Çankırı, 31 Mart’ta halkın tercihi ile Nihat Zeybekci’nin Büyükşehir’de, Adıgüzel Demirel’in de Urla’da göreve gelmesi halinde Urla’da ve İzmir’de AK belediyeciliğin hayatın her noktasında hissedileceğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum