"Yüzde 60 ile kazanırım"

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, 2 adaylı bir yarış halinde yüzde 60'ın üzerinde oy alacağını savundu.

"Yüzde 60 ile kazanırım"

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, 2 adaylı bir yarış halinde yüzde 60'ın üzerinde oy alacağını savundu.

02 Şubat 2019 - 12:38

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak "Yaptığım tüm çalışmaların sonucunda görev verildiği takdirde örgütümüzle beraber seçimi yüzde 50'nin üzerinde oy alarak kazanırım." demişti. Hedefinin güncelleyen Mehmet Süne, "Buca'da yerel seçimde 2 adaylı bir yarış olursa, genel merkezimiz görev verirse yüzde 60 ile seçimi kazanırım." dedi.
 
"İki adaylı yarış halinde yüzde 60"
Buca'nın sevilen isimlerinden olan Süne, ilçede seçime sadece 2 partinin gireceğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı; "34 yıldır yaşadığım, bütün sokaklarını, esnafını, insanını bildiğim Buca'da genel merkezimiz görev verdiği takdirde, halkın teveccühüne dayanarak iki adaylı yarış halinde en az yüzde 60 alacağımı taahhüt ediyorum."
 
Buca halkının yakından tanıdığı bir isim
3 dönem kongreyle seçilerek Buca ilçe başkanlığı görevine gelen, önceki dönem PM üyeliği ve CHP İzmir İl yöneticiliği gibi birçok parti kademesinde görev alan Mehmet Süne, Buca halkının yakından tanıdığı bir isim. Örgütleyici ve bütünleştirici kimliğiyle bilinen Süne aynı zamanda örgüt tabanında da coşku yaratacak bir isim olarak görülüyor.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum