Yusuf Tırpancı Sahası yeni sezona hazır

Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Sahası’nı tamamen yeniledi.

Yusuf Tırpancı Sahası yeni sezona hazır

Bornova Belediyesi Yusuf Tırpancı Sahası’nı tamamen yeniledi.

Yusuf Tırpancı Sahası yeni sezona hazır
18 Ağustos 2020 - 11:03

Başta Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Altay Yeşilovaspor olmak üzere çok sayıda amatör takıma ev sahipliği yapan saha, profesyonel kulüplerin statlarını aratmayan bir görünüme kavuştu.

 

Baştan aşağı yenilendi

 

Daha önce sadece protokol tribününün üzerini kapalı olan Yusuf Tırpancı Sahası’nda tribünlerin tamamının kapatılmasıyla başlayan çalışmalar tamamlandı. Yeni sezona hazır hale getirilen sahada tribün koltuklarının tamamı yenilendi. Amatörler, yıllardır kullanmak zorunda kaldıkları konteynerlerden kurtuldu, tribün altlarına modern soyunma odaları, hakem odaları ve engelli tuvaletleri yapıldı. Soyunma odaları ile birlikte yedek kulübeleri de değişti.  

 

Futbolun gerçek emekçileri amatörler

 

İzmir’de en çok amatör kulübün faaliyet gösterdiği ilçe olduklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bu zenginliğin getirdiği sorumlulukla mevcut tesisimizi yenileyerek yeni sezona hazır hale getirdik. Sahaya ait tribünlerin tamamını, futbolseverlerin daha konforlu bir ortamda maç izleyebilmesi için kapattık, koltuklarını yeniledik. Konteyner tipi soyunma odalarının yerine de tribünlerin alt kısmında yeni soyunma ve hakem odaları yaptık. Futbolun gerçek emekçileri olan amatörler herşeyin en iyisini hakediyor. Bu anlayışla Yusuf Tırpancı Sahası’nı sporcular ve sporseverler için daha modern hale getirdik. Spor ve sporcu kenti Bornovamıza yakışan budur” diye konuştu.

                                                     

YORUMLAR

  • 0 Yorum