Yücel'den Sengel'e Geçmiş Olsun Ve Destek Ziyareti

Yücel'den Sengel'e Geçmiş Olsun Ve Destek Ziyareti

Yücel'den Sengel'e Geçmiş Olsun Ve Destek Ziyareti
31 Ekim 2019 - 14:43

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Efes Selçuk'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında saldırıya uğrayan CHP'li Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e, makamında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Yücel, saldırıyı kimin gerçekleştirdiğinin hiçbir önemi yok. Bu düpedüz vandallıktır. Üstelikte bir kadına yönelik şiddeti  kabullenmemiz, bu olaya sessiz kalmamız asla mümkün değildir. Saldırıyı gerçekleştirenler, adalet önünde hak ettikleri cezayı bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in ilçe de gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında saldırıya uğramasına tepkiler devam ederken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İl Yöneticileri Sengel'i yalnız bırakmadı. Yücel ve beraberindekiler, Sengel'e makamında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
KINIYORUM, SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Ziyarette konuşan CHP il başkanı Yücel, olaya sadece partili bir belediye başkanına yapılan saldırı gözüyle bakmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi.
Efes Selçuk Belediye başkanımıza  yapılan saldırıyı, kimin tarafından yapıldığına bakmazsızın kınıyorum. Bu saldırının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında, hepimiz için böylesine özel ve önemli bir günde, Selçukluların bayram sevincini kursaklarında bırakan bu saldırının failleriyle elbette adalet önünde hesaplaşılacaktır. Sayın Belediye Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için bugün makamındayız. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızdan, adli sürecin dışında parti içi disiplini de işleterek gereken her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Yapılan saldırı aslında ilçe halkına ve buradaki huzur ortamına yapılmıştır. Bu türden cahilce, kindarca yapılan saldırıların Filiz Ceritoğlu Sengel'i korkutacağını, yolundan döndüreceğini sananlar varsa, büyük yanılgı içindeler. Çünkü belediye başkanımız ilçesine ve ilçe halkına verdiği hizmetlerden ve bildiği yoldan asla dönmeyecektir. Bizlerde parti il örgütü olarak her zaman olduğu gibi belediye başkanımızın ve Efes Selçuk halkının yanında olacağız.
KADINA ŞİDDET YÖNÜYLEDE GEREKENİ YAPACAĞIZ
Yücel, saldırıya sadece partili bir belediye başkanına yapılan saldırı olarak görmediklerini, bu saldırıyı aynı zamanda kadına yönelik şiddetinde ta kendisi olduğunu söyleyerek " Bu olay, neresinden bakarsanız bakın, kabullenilemeyecek bir saldırıdır. Bu saldırı sadece bir belediye başkanına değil, bir kadına, hatta kadınlara yapılmıştır. Bu vesileyle birlikte, saldırıda darp edilen kadın belediye çalışanımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ne insan olarak ne de parti ilkelerimiz gereği, kadına şiddeti kabullenmemiz, bunun karşısında sesiz kalmamız mümkün değil. Bu olayı tüm yönleriyle ele alıp sorumluların gereken cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.     
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum