Yalçın Ata’dan Esnafa Müjdeli Haberler…

Bölge toplantıları ve oda ziyaretleri ile teşkilatın nabzını tutan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) yöneticileri, ilçelerdeki odaların sorunlarını giderme adına önemli adımlar atıyor.

Yalçın Ata’dan Esnafa Müjdeli Haberler…

Bölge toplantıları ve oda ziyaretleri ile teşkilatın nabzını tutan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) yöneticileri, ilçelerdeki odaların sorunlarını giderme adına önemli adımlar atıyor.

Yalçın Ata’dan Esnafa Müjdeli Haberler…
20 Ekim 2023 - 12:33

Kemalpaşa Bölgesi'nde esnaf teşkilatı ile bir araya gelen İESOB Başkanı Yalçın Ata, bölge esnaf sanatkarına müjdeli haberler verdi.Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya, Ören ve Armutlu ilçelerindeki Esnaf Odalarının hizmet merkezlerinin eksikliklerini aktaran Yalçın Ata, Başkan Karakayalı’danhizmet merkezlerinin fiziki eksikliklerinin giderilmesi ve iç dekorasyonlarının hazırlanması konusunda destek sözü aldı
 
Bölge toplantıları
Kemalpaşa, Ören, Armutlu ve Bağyurdu ilçelerindeki odaları ziyaret eden İESOB Başkanı Yalçın Ata ve Birlik yöneticileri, bölge esnaf sanatkarının sorunlarını yerinde inceledi.
 
İlçelerdeki çalışmaları kapsamında Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı da makamlarında ziyaret eden Başkan Ata'ya, İlçe kaymakamı Sarı, günün anısına Nazarköy’de üretilen Nazar Boncuğu takımı hediye etti.
 
Sorunlar çözülüyor…
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın sıcak ilgisi ile karşılanan Ata ve esnaf yöneticileri, belediye başkanına aktardıkları sorunlara hızlı çözümler de buldular.
 
Başkan Karakayalı’ya, Ören Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmet merkezinin yetersiz kaldığını aktaran İESOB Başkanı Ata, ‘Ören’deki odamızın üst katında bulunan, daha geniş ve ferah ortama sahip belediye mülklerinin Ören esnaf sanatkarının hizmetine sunulması yararlı olacaktır.
Aynı şekilde Armutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmet binasında da yeni düzenlemelerin yapılması, merkezin daha verimli kullanılmasını sağlayacak çalışmaların planlanması gerekli. Bunun için oda yöneticileri bir süre önce binaya yapılan KarotTesti’nin sonuçlarını bekliyor. Sonuçlara göre odamızın hizmet merkezinin geliştirilmesine Belediyenin destek vermesini bekliyoruz. Armutlu önemli nüfusu ve esnaf sanatkarı barındıran bir ilçe. Merkezin yenilenmesi, üyelerimize verilecek hizmet kalitesinin artmasına da vesile olacaktır’ dedi.
Karakayalı’dan samimi yaklaşım..
Esnaf sanatkara verilecek desteklerin halka hizmet etmenin en pratik yolu olduğuna işaret eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da, Ata’nın Ören Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına dile getirdiği talebi yerine getireceğini ve odanın iç dekorasyonu için de destek vereceğini açıkladı.
 
Armutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmet binası konusunda da tam destek vereceğini belirten Karakayalı, ‘Esnaf sanatkarlar Türk toplumunda önemli bir konuma sahiptir. Her ailede mutlaka esnaf sanatkarlık yapan bireyler bulunur. Toplumda sayısal çoğunluğa sahip esnaf sanatkarlara verilecek hizmetlerin, sosyal yaşamı da rahatlatacağına inanıyoruz. Esnaf sanatkarlarımızın yanındayız. İzmir Birliği ve bölgedeki esnaf yöneticilerimizle işbirliği içinde çalışmaya hazırız’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum