Vekillerden İnce’ye destek

Seçimlere 6 gün kala yoğun bir tempoda devam eden Millet İttifakı’nın Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa İnce’ye CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu seçim çalışmalarına katıldı ve destek verdi.

Vekillerden İnce’ye destek

Seçimlere 6 gün kala yoğun bir tempoda devam eden Millet İttifakı’nın Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa İnce’ye CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu seçim çalışmalarına katıldı ve destek verdi.

Vekillerden İnce’ye destek
25 Mart 2019 - 11:34

Seçim çalışmalarına katılmak için önce Mustafa İnce merkez seçim bürosunu ziyaret eden CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ardından Güzelbahçe Belediyesi Spor salonun da spor yapan ailelerin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı, vatandaşlarla sohbet etti. Yerel seçimlerin ülke için önem arz ettiğini söyleyen İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, “Türkiye’de ağır bir kriz olduğu gerçeğini görüyoruz. Bu krize çare üretmek için bu sandığı bir fırsat olarak değerlendirmek gerekiyor. Bu bir yerel seçimdir ama yerelden, kendi mahallemizden kurmak istediğimiz, hayal ettiğimiz gerçeği bir Türkiye hikâyesine dönüştürmek adıyla bu adımı atmayı önemsiyorum. Bu gün içerisinde bulunduğumuz çok boyutlu bir kriz. Ağır bir demokrasi krizi var. Yurttaşın yok sayıldığı, halkın yönetimin içinde olmadığı, demokrasini yıkıldığı bir yerde yaşıyoruz. Bize düşen bu seçimde vereceğimiz oyla ‘Biz de bu yönetimin parçası olmak istiyoruz. Halkın içinde olduğu, şeffaf aktif bir yönetim kurmak istiyoruz.’ deme fırsatını yakalamaktır. Demokrasiye sahip çıkan her bireyin oy vereceği bir seçim bu. Merkezden yaratılan demokrasi krizine kendi mahallemizden yanıt vermek için bir fırsat var karşımızda. Adaletin olmadığı, vatan haini ilan edildiği ve iktidarın bu toplumu kendi eliyle ve hukuk yoluyla bölüp parçaladığı ağır bir yıkımdan geçiyoruz. O zaman bu seçim bizim bu adaletsizliğe, toplumu bölen anlayışa dur demek için bir arada yaşayacağız diyeceğimiz bir Türkiye hayalini yaşatmak için yola çıktığımız bir seçim. 10 yıllık deneyimiyle Güzelbahçe’yi güzel bir noktaya getiren Mustafa İnce Başkanımızı yeniden belediye başkanı yapacağınız inancıyla sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
Millet İttifakı’nın bir diğer ortağı İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce’yi ziyaret etti, destek istedi. Beraberinde gelen İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, meclis üyesi adayları ile birlikte Yelki pazarını gezdiler.
 
Millet İttifakı'nın Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Güzelbahçe'de de zafere ulaşacağını belirten Milletvekili Müsavat Dervişoğlu,” Millet İttifakı Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce'nin seçimi büyük farkla kazanacağına inanıyoruz. İyi Parti ve CHP'nin el ele, omuz omuza ve gönül gönüle birlikteliğiyle yerel seçimleri Güzelbahçe'de zafere taşıyacağız. Mühür vatandaşta iktidarın kulağını çekecek. Aziz milletimiz bu iktidara ders verme kararını sandığa yansıtacaktır. CHP ve İYİ Parti arasındaki bu ittifak büyük bir sinerji yarattı. 30’da 30 yapmak için çalışıp ittifakı güçlü kılacağız. Bu ateşi İzmir’den yakacağız tüm Türkiye’ye yayacağız” dedi.
 
Vekillerin desteklerini için teşekkür eden Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, “ Bu destek bizi çok mutlu etti. Daha çok çalışma hırsı kazandırdı. Bizde İzmir’de Güzelbahçe’yi birinci yapmak için canla başla çalışacağız” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum