TYF Kış Kupası tamamlandı

Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kış Kupası; ikinci haftada 420-470, Techno 293, RS:One ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıflarında gerçekleştirilen yarışlarla sona erdi.

TYF Kış Kupası tamamlandı

Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kış Kupası; ikinci haftada 420-470, Techno 293, RS:One ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıflarında gerçekleştirilen yarışlarla sona erdi.

TYF Kış Kupası tamamlandı
03 Şubat 2019 - 12:21

Turgutreis Dragut Point Hotel’de düzenlenen ödül töreniyle sınıflarında dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Vekili Ceyhun Üstüner konuşmasında Kış Kupası’nın adına yakışır bir yarış geçirdiklerini söylerken “Bu zor şartlar altında mücadele eden, dereceye giren, onları eğiten antrenörlerini, destek veren kulüplerini, ailelerini ve emek veren hakemlerimizi kutluyorum” dedi.

Üstüner “Bu yarışları yaparken mutlaka desteklere ihtiyacımız oluyor. Bu yarışlarda bize destek veren Bodrum Belediyesi’ne, ev sahibi kulübümüz Turgutreis Yelken Kulübü’ne, D-Marin’e ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. Konuşmanın ardından TYF Başkan Vekili Ceyhun Üstüner, Turgutreis Yelken Kulübü Başkanı Enver Çoban ve D-Marin Turgutreis Müdürü Mustafa Gün’e teşekkür plaketlerini takdim etti.

420 Genel kategorisinde ERA Bodrum Yelken Kulübü’nden Derin Öner-Efe Tulçalı birinci sırayı alırken Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Kerem Sabri Erkmen-Berke Burhan Gündüz ikinci ve İstanbul Yelken Kulübü’nden Tansu Erin Şarlak-Oğuz Er üçüncü oldu. 420 Kızlar ve 420 U19 Kızlar kategorisinde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Lara Cindoğlu-Deniz Pala birinciliği elde etti. İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Doğa Deniz Çıkman-Vesile Zulal Türkoğlu ikinci ve Fenerbahçe Doğuş Yelken’den İclal Doğa Demirel-Duru Bayramoğlu üçüncü sırayı aldı. 420 U19 Erkekler kategorisinde Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Kerem Sabri Erkmen-Berke Burhan Gündüz birinci, İstanbul Yelken Kulübü’nden Tansu Erin Şarlak-Oğuz Er ikinci ve Ferdi olarak yarışan Atahan Böge-Okay Aksun üçüncü oldu. 420 U17 Erkekler kategorisinde de Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Kerem Sabri Erkmen-Berke Burhan Gündüz birinci sırada yer alırken ERA Bodrum Yelken Kulübü’nden Umut Kartal-Ali Beren Adamcıl ikinci ve Fenerbahçe Doğuş Yelken’den Cengiz Kaan Meriç-Rüzgar Reman üçüncü sırada yer aldı. 420 Karma kategorisinde ise A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Alçin Subaşı-Ege Çikoğlu birinci oldu.

470 Genel ve U23 Genç kategorilerinde A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Rasim Yaşar-Kaan Parlas ikilisi birincilik kupasının sahibi oldu.

RS:X 9.5 Rüzgar Sörfü sınıfında Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Onur Cavit Biriz birinciliği elde ederken Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Luis Göktepe ikinci ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden İsa Pamir Saçkan üçüncü sırada yer aldı. RS:X 8.5 Genel kategorisinde Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Dilara Uralp birinci, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Batuhan Arslan ikinci ve Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Kuzey Öztaş üçüncü oldu. RS:X 8.5 Genç kategorisinde ise Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Batuhan Arslan birinciliği elde ederken Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Kuzey Öztaş ikinci ve Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Kerim Sahir Giritlioğlu üçüncü oldu. RS:X 8.5 Genç Kız kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Melissa Ertekin birinciliği elde etti. Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Dilara Uralp RS:X 8.5 Kadın kategorisinde de zirvenin sahibi olurken Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Melissa Ertekin ikinci sırada ve Laçin Felek üçüncü sırada yer aldı.

RS:One Erkek kategorisinde Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Ata Önder, RS:One Kadın kategorisinde Akya Ayberk kupanın sahibi oldu.

Techno 293 U13 Genel kategorisinde Turgutreis Yelken Kulübü’nden Ümit Kayra Kulavuz birinci, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Sina Elektar ikinci ve Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Denizhan Tunç üçüncü oldu. Techno 293 U13 Kız kategorisinde Megapol Yelken ve Rüzgar Sörf Kulübü’nden Alya Kaplan birinciliği elde ederken Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Duru Kutluoğlu ikinci ve Defne Simay Başdağ üçüncü sırada yarışları tamamladı. Techno 293 U15 Genel kategorisinde Megapol Yelken ve Sörf Kulübü’nden Erencan Kolburan birinci, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Yaman Kayacık ikinci ve Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Efe Enis üçüncü oldu. Techno 293 U15 Kız kategorisinde Çeşmealtı Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Naz Enis birinciliği, Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Buse Tunç ikinciliği ve Megapol Yelken ve Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Derin Helvacıoğlu üçüncülüğü elde etti. Techno 293 U17 Genel kategorisinde Megapol Yelken ve Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Dora Derinler birinci, İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Miray Şakı ikinci ve Megapol Yelken ve Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Kutay Aksun üçüncü sırada yer aldı. Techno 293 U17 Kız kategorisinde ise İÇDAŞ Spor Kulübü’nden Nehir Helvacıoğlu birinciliği elde ederken aynı kulüpten Merve Vatan ikinci ve Megapol Yelken ve Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Alexandra Luisa Schmidt üçüncü oldu.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum