Tacettin Bayır kitabını Bornova'da imzaladı

Tacettin Bayır kitabını Bornova'da imzaladı

Tacettin Bayır kitabını Bornova'da imzaladı
01 Kasım 2019 - 11:11

Bornova'da düzenlenen söyleşiye katılan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 'Benim En Güzel Hikayem Hayatım" isimli kitabını imzaladı.
 
Satış gelirinin tamamı Kır Çiçekleri Eğitim Bursu'na aktarılan kitabıyla ilgili Büyükpark'ta düzenlenen söyleşide bilgi veren Tacettin Bayır'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bayır'ın hayatını anlattığı kitabın hikayesini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da Bornovalılarla birlikte dinledi.
 
Bornova Kitap Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte yazar olmadığını, kendi hayat hikayesinden oluşan ilk ve son kitabını yazdığını belirten Bayır, iş ve siyasetteki mücadelesini gençlere aktarmak amacıyla yola çıktığını söyledi.
 
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a kitabını kendisi için imzalatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ,  Bayır'a teşekkür ederek, "Tacettin Bayır'ın 23 yaşından bu yana hem siyaseti hem ticareti bir arada götürmesi çok büyük başarı. Kendisiyle İZTO'da birlikte çalıştık. Hep doğruların yanında olduk. Bu kitabı okuyarak tecrübelerinizden yararlanmak bizler için büyük onur" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum