Sürekli, yönetim kurulu listesini açıkladı

Sürekli, yönetim kurulu listesini açıkladı

Sürekli, yönetim kurulu listesini açıkladı
18 Mayıs 2019 - 14:46

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 50 kişiden oluşan yönetim kurulu asil listesini açıkladı. 

Sürekli, 25 yedek üyeyi de ilerleyen günlerde belirleyeceğini dile getirdi.

Ankara ve İstanbul temaslarının ardından yönetim kurulunu kamuoyuyla paylaşan Sürekli, il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklama yaptı. Başkan Sürekli’ye İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan eşlik ederken partililer de salonda bulundu.

“Genel merkezimizin desteğiyle bir liste yaptık.  Her kesimi dinledik. Anketler yaptık. Yedek yönetimi tekrar gözden geçirerek süreç içinde yeniden açıklayacağız. Biz bu kez asil yönetimi açıkladık. Herkes görev almak istiyordu. Yüzlerce özgeçmiş geldi, talepleri dinledik. Bunun içinden seçmek gerçekten zor oldu.  Eski, yeni partililerimizden bir karma yaptık. Başta İzmir’in medarı iftiharı, gönlümüz, ruhumuz son başbakanımız Binali Yıldırım'la istişare ettik. Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, Adayımız Nihat Zeybekci ve kurucularımızın fikirlerini aldık.

Bazı kararlar aldık. Herkesin talebini karşılamak zor. Yeni dönemde çalışmalar yaparak üretim yapacak yeni formül koyacağız. Yüksek İstişare Kurulu’nu kuruyoruz. Danışma kurulları, başkanlıklarda ‘başkan yardımcısı’ görevlendirmeleri yapacağız. Genel merkezimizde böyle bir uygulama var. Teşkilat koordinatörleri atayacağız. Herkesi sistemin içine katacağız. İlçelerimizde koordinatörlerini görevlendireceğiz. Katkı koymak isteyenler içinde yer alan sandık kurulları sadece seçimlerde çalışmayacak. Biz bunlara ‘sandık hatipleri’ ismiyde görev vereceğiz. Ayrıca aidat sisteminde düzenleme yapacağız. Üyelik inceleme çalışması başlatıyoruz. Önümüzde seçimsiz bir dört yıl var. Bunu yeniden şahlanma dönemi olarak geçireceğiz. İzmir’in sorunları konusunda meclislerimiz aktif olarak çalışacak. Listeyi açıkladıktan sonra listede yer alamayanlara gidip ‘yer almadınız ama iki yıl sonra kongremiz var, orada değerlendireceğiz’ diyerek ziyaretler edeceğiz. İzmirliler olarak İstanbul’a destek konusunda çalışmalarımızı da hızlandırıyoruz'

İŞTE AK PARTİ İZMİR’İN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Ahmet Şimşek

Ali Aslan

Ali Mete Karagöz

Aykut Dikencik

Bilal Kırkpınar

Bora Ersan

Burçin Oğuz

Bülent Bademci

Cenk Özen

Deniz Doğan

Dilaver Kişili

Elif Özüm

Emrullah Duran

Emrun Sulayıcı

Erkan Özkan

Fatih Dinçer

Fatih Reha Yavuzer Kam

Fatma Merve Berber

Feyim Özçelik

Furkan Katmerci

Gözde Keskin

Gülay Sayın

Ayşe Cankurtaran

Gülşen Gezici

Hamit Nişancı

Hayrettin Uçak

Hikmet Kaya

İbrahim Derici

İbrahim Halil Ölmez

Koray Battal

Kudret Karaçelik

Levent Duru Başaran

Mehmet Kocaağa

Mustafa Kandil

Mustafa Gedikoğlu

Münir Ensari

Nail Kocabaş

Neslihan Kavun Akay

Nil Güneri

Nilüfer Karadal

Nur Çimen

Sefa Şahin

Selim Kalemci

Semiha Paçacı

Rafet Uslu

Tuğrul Emre Kaya

Uğur Türkan

Yusuf Gültekin

Zeynep Şen

YORUMLAR

  • 0 Yorum