Sürekli "Yılmayalım, inanalım ve kararlı olalım"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı. 

Sürekli "Yılmayalım, inanalım ve kararlı olalım"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı. 

Sürekli
29 Ekim 2019 - 09:28

Sürekli mesajında o gün  işgale ve esarete  karşı direnişi ile tarih yazan, kazandığı zaferi Cumhuriyet'le taçlandıran Türk Milletinin sırtını yere getirmenin peşinde olanların bugün de hayallerinin boşa çıkacağını belirtti. Cumhuriyet'in kuruluşunun 96. yılında bu mirasa sahip çıkarak ortak hedefler etrafında kenetlenmenin, aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere karşı en etkili cevap olacağına inandığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli 29 Ekim mesajında şu ifadelere yer verdi:
"O gün kahraman ecdadımızın, yokluk ve imkansızlar içinde verdiği ders niteliğindeki bu hürriyet mücadelesinde taşıdığı milli şuur varlığını korudukça, bizi hiç kimse bölemeyecek ve teslim alamayacaktır. Cumhuriyet'i bize armağan eden bu ruhu, inancı ve vatan aşkını diri tuttuğumuz sürece, dahili ve harici hiçbir düşman emeline ulaşamayacaktır. Tüm farklılıkları hoşgörü ve sevgi bağı ile birleştiren ve aynı hakkaniyet zemininde buluşturan 'Cumhuriyet'i koruyup güçlendirmenin yolu her şeyden önce bu bilinci taşımaktan geçer.
Bu birlik ruhu vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kasteden hiçbir terör faaliyetine de geçit vermeyecek, tüm tuzak ve kumpasları tersine çevirecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 96. yılını geride bırakıp, 100. yıl hedefine doğru ilerlerken, sahip olduğu demokrasi kültürü, hukuk devleti kimliği, milli iradeyi baş tacı yapmış gücü ve birikimi ile inanıyorum ki önümüzdeki yüzyıla damgasını vuracaktır. Yeter ki yılmayalım, inanalım ve kararlı olalım. Önüne çıkarılan her engeli aşma kudretine sahip her alanda kalkınan, güçlü ve büyük Türkiye'nin inşasının anahtarı budur.  
Bilvesile gözünü milletimizin birliğine, devletimizin dirliği ve bekasına dikmiş tüm terör odaklarını, cinayet şebekeleri ve destekçilerini şiddetle lanetliyorum. İnşallah şu anda bu odaklara karşı verdiğimiz mücadeledeki azim ve kararlılığımız da başarı getirecek, ülkemiz terör sarmalından kurtulacak, bölge eli kanlı katillerden temizlenecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, dün ve bugün eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum