Spor programı başladı

Spor programı başladı

Spor programı başladı

Spor programı başladı

Spor programı başladı
20 Kasım 2018 - 15:15

Bostanlıspor, çocuklarına spor okullarında çeşitli spor branşlarına yazdıran anne ve babaları da spora yönlendirmek "aile boyu spor" programı başlattı. Çocuğunu spora anneler zumba, plates,aikido, masa tenisi, babalar ise aikido, kick boks ve masa tenisi branşlarına spor yapma olanağı sağlayacak. Kursa yazılan velilere indirim uygulanacak...
Hafta içi yapılacak olan "Aile boyu spor" programlarında veliler için özel saat açtıklarını ifade eden Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, amaçlarının her evde spor yapan insan sayısının artması ve ailelerin de sporun içine aktif olarak girebilmesi olduğunu ifade etti.
Erboy, Bostanlıspor'un sadece yarışmacı takımlarıyla değil, alt yapı faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri, amatör kulüpler, velilerle ilişkiler ve her kesime çeşitli branşlarda spor yaptırma olanağı sunan bir amatör gençlik spor kulübü olduğunu belirterek, şöyle dedi.
"1954 yılında kurulan ve 65. yılına girecek olan kulübümüzde spor yapanların sayısını arttırmak, yelpazeyi genişletmek en büyük amacımız. Çeşitli spor branşlarımıza en son dağcılık ve doğa sporlarını da tescilledik. Şimdi sırada bisiklet var. Sporun her kesiminde her yaş grubuna hitap etmek en büyük arzumuz. Çocuklarımızı spora yönlendirirken, velilerin de boş boş oturmalarına gönlümüz razı olmadı. Bu nedenle Aile Boyu Spor programını gündeme getirdik. Kulübümüzde spor yapanların anne, baba, ve 1. derece akrabalarının katılacağı bayanlar için zumba, pilates, aerobik, masa tenisi, baylar için de aerobik, kick boks, masa tenisi kursları açtık ve veliler bu kurslara indirimli katılacaklar.
Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Spor Salonu'nda verilecek olan kursları eğitimli antrenörlerimiz yönetecek. Özellikle bayanlarımızı, yirminci yüzyılın başlarında Joseph Hubert Pilates tarafından geliştirilmiş fiziksel fitness sistemi olan pilates ile günün modası zumbaya bekliyoruz. Bu konuda 0-544-7351912 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler."

YORUMLAR

  • 0 Yorum