Soyer, sorunları dinliyor

Soyer, sorunları dinliyor

Soyer, sorunları dinliyor
14 Mart 2019 - 17:51

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmir’in sesine kulak vermek üzere kentin tüm kesimleriyle bir araya gelip, sorunları, önerileri dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Ayakkabıcılar Sitesi’nin esnafıyla, dernek ve esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya gelen Tunç Soyer, seçim çalışmaları sırasında olduğu gibi sonrasında da bir araya gelmeye devam edeceklerini, demokrasiyi dijital hale getirerek iletişimi güçlendireceklerini söyledi: “Cep telefonuna indirilen bir aplikasyon ile daha hızlı iletişim içinde olacağız. Ayakkabıcılar Sitesi’nin esnafı derdini, fikrini oradan iletebilecek. Biz de projemizi, projenin bütçesini sizin değerlendirmenize sunacağız, nasıl katkı sağlayabileceğinizi soracağız. Sonuç olarak siz projenin hedeflerini, takvimini, katılımınızı, her şeyi bileceksiniz. Benim ağzımdan şöyle bir cümle duyamazsınız: Sizin için en iyisini yapacağım. Onun yerine şöyle derim: Ben sizin için sizinle birlikte en iyisini yapacağım.”
İZMİR’İN ÜRETTİĞİ REFAHI BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Bedri Serter’in de eşlik ettiği buluşmanın ardından Soyer, İzmir Demir Çelik Fabrikası’nın (İDÇ) emekçileriyle beraber yemek yedi, sohbet etti. ‘Belediyecilik, sadece yol, kaldırım ve çöp meselesi değildir. Elbette bunları yapacağız fakat Belediyecilik İzmir gibi bir şehirde asla yalnızca bunlardan ibaret olamaz. İzmir gibi bir şehirde refahı büyütemiyorsan belediye başkanı olmamalısın’ diyen Soyer, İzmir’in ürettiği refahı birlikte büyüteceklerini ve belediye başkanı olarak bu refahın eşit olarak paylaştırılmasını sağlayacağını belirtti: “Demokrasi bu yüzden önemli. Demokrasi en çok alın teri dökenlerin, emekçinin, işçinin ekmeğini büyütür.” 
Üretim alanını ve çelikhaneyi dolaşan Tunç Soyer, İDÇ Enerji A.Ş. ve Nemrut Körfezi’ndeki İDÇ Liman İşletmeleri tesisini de gezdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum