Seferihisar yatırım ve hizmetler için birlikte oldu

Seferihisar’ın Türkiye’de en çok yatırım alan ilçeler arasında yer aldığına dikkat çeken AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Bu yatırım ve hizmetler Seferihisar halkının birlikteliğinin eseridir” dedi.

Seferihisar yatırım ve hizmetler için birlikte oldu

Seferihisar’ın Türkiye’de en çok yatırım alan ilçeler arasında yer aldığına dikkat çeken AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Bu yatırım ve hizmetler Seferihisar halkının birlikteliğinin eseridir” dedi.

 Seferihisar yatırım ve hizmetler için birlikte oldu
08 Ağustos 2022 - 11:43

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada son yıllarda hükümet tarafından yapılan yatırım ve hizmetlerin kente kazandırılması noktasında Seferihisar’da yaşanan birlikteliğe dikkat çekti.
Cuma günleri AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı Binasında gerçekleşen halk gününde tüm siyasi görüşlerden vatandaşların gelip gerek kişisel gerekse toplumsal sorunlarını dile getirdiğini belirten Başkan Aydın: “Hizmetler ve yatırımlar noktasında tabanda bir birliktelik sağlandı. AK Parti İlçe Başkanlığı Binası her siyasi görüşten Seferihisarlının gelip kişisel ve toplumsal sorunlarını dile getirdiği bir çatı oldu. Bu çatı altında yakalanan birliktelik Seferihisar’ın sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında büyük bir kazanım” dedi.
Sahada birlikte çalışıyoruz
Seferihisarlıların siyasi görüş gözetmeksizin hizmetler ve yatırımlar noktasında bir ‘birliktelik’ sağladığını bunun da AK Parti İlçe Teşkilatı nezdinde hizmet ve yatırımlara dönüşmesi noktasında katalizör görev üstlendiğini söyleyen Başkan Aydın, “Seferihisar Türkiye’de en çok yatırım alan ilçeler arasında. Seferihisar’da kısa, orta ve uzun vadeli olarak evi olmayanları ev sahibi yapma noktasında bir TOKİ planı var. Büyükşehir ve ilçe belediyesinin hizmet sahasındaki tüm yolların bozuk olmasına karşın bugün, Karayolları hizmet sahasında hiç bozuk yolumuz yok, Karayolları şehrin vizyonuna uygun bir ana yol düzenlemesi gerçekleştirdi; on yıllardır devem eden elektrik kesintilerine karşın kapsamlı bir elektrik altyapı hizmeti başladı; Girlen Millet Bahçesi Projesi yatırım programına alındı; Seferihisar’da küçük sanayi sitesi kurulması için çalışmalar devam ediyor. Bu ve bunun gibi her biri Seferihisar için çok değerli olan hizmetler Seferihisar’da bir birliktelik sağladı. Bu birliktelikte her siyasi görüşten insan var” dedi.
Birliktelikten rahatsız olanlar var
AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar’da oluşan birliktelikten rahatsızlık duyan kesimlerin de olduğunu öne sürerken, “Maalesef bu birliktelikten rahatsız olan kesimler de var. Hükümet tarafındaki hizmetler noktasında tüm çabalarına karşın bir engelleme yapamadılar. Büyükşehir ve İlçe Belediyesi noktasında bir kaos yaratabiliyorlar. İzmir Büyükşehir Belediyesi, TOKİ yatırımları için olumsuz görüş verebiliyor, Akarca’nın mahalle olması noktasında bir toplantıda Belediye Başkanı tamam derken bir sonraki toplantıda Akarca mahalle olursa Tepecik mahalle olma vasfını kaybedecek gibi hukuki geçerliliği olmayan bir açıklama yapabiliyor. Ama tüm bunlar hizmet ve yatırımlarda yakalanan birlikteliğe zarar vermek bir kenara bu birlikteliği daha da güçlendiriyor” dedi.
Başkan Ahmet Aydın sözlerini şöyle sürdürdü, “Seferihisarlıların ihtiyacı olan projelere imza atıyoruz çünkü bu birliktelik ile halkımızın nabzını tutuyoruz. Bu birliktelik sayesinde gerçek şikayetler ve talepler bize ulaşıyor. Yönetim Kurulumuz, Belediye Meclis üyelerimiz; yönetim kurulu üyeleri öncülüğünde parti üyelerinden oluşan komisyonlarımız Seferihisar’a hizmet ve yatırım getirme noktasında çok iyi çalışıyor; parti dışından kalbi Seferihisar’a hizmet ve yatırım aşkı ile çarpan kişi ve kurumlarla birlikte çok güçlü bir Seferihisar lobisi yürüyoruz. Son yıllar hükümet nezdinde Seferihisar’ın yatırım ve hizmet yılları oldu. Yaşama geçirdiğimiz projelerin çok daha fazlası için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ama prensip olarak yatırım programına alınmadan kamuoyu ile paylaşmıyoruz”.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum