Projeleri büyük beğeni topladı!

Projeleri büyük beğeni topladı!

Projeleri büyük beğeni topladı!
18 Aralık 2018 - 09:35

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti’de adayın açıklanmasına kısa bir süre kala adaylık yarışının en aktif ismi Abdulvahap Olgun, projeleri kadar performansıyla da göz dolduruyor. Torbalı’yı karış karış gezen Olgun, seçmene ‘hazırım’ mesajı veriyor.

Seçim kampanyası kapsamında çalışmalarına devam eden AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı AbdulvahapOlgun, Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük projesiyle büyük beğeni topladı. Kampanya süresi boyunca hemen hemen her gün temaslarda bulunan Olgun, sadece Torbalı değil bölgede göz dolduran bir seçim kampanyasına da imza attı. 1 aydır ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Olgun, hem projelerini anlattı hem de vatandaşların sorunları dinledi. Dağkızılca’dan Ahmetli’ye, Subaşı’dan Ayrancılar’a kadar uzanan geniş bir alanda çalışmalarını yürüterek vatandaşlarla bir araya gelen Olgun Torbalı’da ses getiren isim oldu. Oldukça kapsamlı bir çalışmaya imza atan Olgun, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak başkanlık için en hazır olan aday profili çizdi.Torbalı’da bulunan 40 köy, semt pazarları, dernek ve sivil toplum kuruluşların hemen hemen tamamını ziyaret ederek hazırlamış olduğu projeleri vatandaşlara anlatarak performansıyla göz dolduran Olgun, sık sık dile getirmiş olduğu “sıkmadık el, çalmadık kapı” bırakmayacağız söylemini de böylece gerçekleştirmiş oldu. AK Parti’de belediye başkan adayının açıklanacağı son güne kadar çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Olgun, elinden gelenin fazlasını yaptığını ancak takdiri AK Parti Genel Merkezi’nin vereceğini söyledi.

“TAKDİR GENEL MERKEZİN”

Torbalı için hazırlamış olduğu 20 büyük projeyi son olarak Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği’nde anlatan Olgun, “1 aydır arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz demeden ziyaretler gerçekleştirip projelerimizi anlattık, anlatmaya da devam ediyoruz. Torbalı için önce kendimize hizmet sözü verdik sonra da yola koyulduk. Bir gün Torbalı merkezdeysek diğer gün en uzak mahallede olduk. Torbalı için neler yapabiliriz onu vatandaşlarımıza anlattık. Görev verilirse de sadece seçimden seçime değil her zaman ziyaretler gerçekleştirerek gönül bağı oluşturacağız. Torbalı’daki hemen hemen bütün köyleri gezdik. Bir taraftan da dernek ve sivil toplum kuruluşlarından gelen davetlere de katılarak heybemizdekileri ortaya koyduk. Her siyasi görüşten vatandaşımıza Torbalı için neler yapabiliriz diye anlattık ve çok güzel geri dönüşler aldık. Daha önceden de dile getirdiğim gibi şahısların değil projelerin yarışması gerektiğinisavundum. Çünkü isimler gelip geçici eserler kalıcı olacak. Yola çıkarken zorluların karşımıza çıkacağını biliyorduk ve her zorluk aslında bizi daha da güçlendirdi. Adayın açıklanacağı son güne kadar da durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben ve ekibim üzerimize düşeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyorum. Artık takdir genel merkezin. Sonuç ne olursa olsun önemli olan Torbalı’nın kazanması.Memleketimiz için hangisi hayırlısı ise o olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum