Özel öğrencilerden Başkan Uygur’a hediye

Özel öğrencilerden Başkan Uygur’a hediye

Özel öğrencilerden Başkan Uygur’a hediye
05 Aralık 2019 - 12:45

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde hizmet veren 23 Yaş Üzeri Özel Eğitim Kurs Merkezi kursiyerleri Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Torbalı Belediyesi tarafından yapılan hizmet binasında eğitim gören Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde hizmet veren 23 Yaş Üzeri Özel Eğitim Kurs Merkezi kursiyerleri Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğretmenleri ve Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Emine Çobanoğlu ile birlikte Başkan Uygur’u ziyaret eden kursiyerler, ebru sanatı ile yaptıkları ve Başkan Uygur’un fotoğrafının yer aldığı özel çalışmayı Uygur’a hediye etti. Torbalı Belediyesi olarak engelli bireylere her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Başkan Uygur, ziyaret için de kursiyerlere teşekkür etti.
 
UYGUR: ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
 
Ziyarette, Başkan Uygur’dan çeşitli isteklerde bulunan kurs öğretmenlerinin, gezilerde kullanılmak üzere araç ve beslenme saatlerinde de dağıtılmak üzere kumanya talepleri için Başkan Uygur, ilgili birimlere talimat verdi. Günün belirli saatlerinde kurs merkezinde eğitimlerini sürdüren kursiyerler için bahçe düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışması da yapacaklarını kaydeden Başkan Uygur, “Engelli vatandaşlarımız bizim gözümüzde her zaman hizmet çarkında özel yerleri olan bireylerimiz. Bunun için kent genelinde de adımlar atacağız. Bugün bana gerçekleşen ziyaret beni çok mutlu etti. Engelsiz bir yaşam için belediye olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum