Narlıdere’de can dostlar için festival!

Narlıdere’de can dostlar için festival!

Narlıdere’de can dostlar için festival!
12 Ekim 2019 - 13:08

Sokak hayvanları ve sahiplendirme konusunda farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Can Dostlar Farkındalık Etkinliği düzenleyecek. Çeşitli yarışmalar ve müzik dinletileri eşliğinde gerçekleşecek olan etkinliğe yüzlerce hayvan dostu katılacak.
 
PAZAR GÜNÜ, 13.00’TE
Narlıdere Belediyesi ve Farmina Pet Foods işbirliğinde düzenlenecek olan Can Dostlar Farkındalık Etkinliği, 13 Ekim Pazar günü, 13.00- 16.00 saatleri arasında, Pir Sultan Abdal Parkı’nda gerçekleşecek. Etkinlik boyunca, eğlence dolu yarışmalar yapılacak. Tester dağıtımı, müzik dinletileri ve palyaço gösterileri de etkinliğin içinde yer alacak. Can dostlar için mama toplanacak. Açılacak stantlarda, sahiplendirme ve hayvan hakları ile ilgili bilgilendirme çalışmaları da yapılacak.
 
“HAYVAN DOSTLARINI BEKLİYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Yaşamı paylaştığımız can dostlarımıza karşı duyarlılığı geliştirmek ve farkındalık yaratmak için çabalıyoruz. Mama desteği ve sahiplendirme çalışmaları önemli. Duyarlı tüm hayvan severleri bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum