Narlıdere Belediyesi’nden muhteşem konser

Narlıdere Belediyesi’nden muhteşem konser

Narlıdere Belediyesi’nden muhteşem konser
02 Ocak 2020 - 12:11

 

Narlıdere Belediyesi Türk  Sanat Müziği (TSM) Korosu, Hüseyin Güzeltepe'nin şefliğinde muhteşem bir konsere imza attı. Otizmli çocuklar yararına gerçekleşen konsere katılanlar solistlerin söylediği şarkılara coşkuyla eşlik etti. Başkan Ali Engin “Böylesine güzel bir konseri bizlere sundukları için başta koro şefimize ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


 

KONSER OTİZMLİ ÇOCUKLAR YARARINA

Narlıdere Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, yeni yıl konseri ile sanatseverlere doyumsuz bir gece yaşattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde, 9 Eylül Lions Kulübü işbirliği ile düzenlenen konser, otizmli çocuklar yararına gerçekleştirildi. Gecede, 29 eser seslendirildi. Narlıdere  Belediye Başkanı  Ali Engin, eşi İlke Engin, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve sanatseverler katıldı. 3 saat süren konser, büyük beğeni aldı.


 

“SANATA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Türk Sanat Müziği Koromuz, seslendirdiği güzel eserler ile bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Narlıdere Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya değer veriyoruz, destek vermeye de devam edeceğiz. Başta Şef Hüseyin Güzeltepe olmak üzere konserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum