Modern muhtarlık müjdesi!

Modern muhtarlık müjdesi!

Modern muhtarlık müjdesi!
17 Şubat 2019 - 11:45

İzmir’in Gaziemir İlçesindeki Muhtarların tamamıyla bir araya gelen Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, bu buluşmada ilçenin sorunlarını masaya yatırdı. Tek başına karar alma felsefesinde olmadıklarının altını çizen Başkan Adayı Yılmaz, “Vatandaş dara düştüğünde önce muhtara gider. Herkesten önce vatandaşın halini derdini muhtar öğrenir ve bilir. Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara güzel hizmetler üreten onlara önderlik yapan muhtarlarımıza öncelikle teşekkür ederim. Gaziemir’in muhtarlarımız ile birlikte daha güzel yönetileceğine inanıyorum. Muhtarlık seçimlerine aday olarak katılma cesaretini gösteren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu yarışa katılan arkadaşlarımızın kadın ve genç kardeşlerimizi de aza listelerine koymalarının topluma yarar sağlayacağını hatırlatıyorum”dedi. 
MUHTARLAR ELİMİZ AYAĞIMIZDIR
                Kent Konseyi çatısı altında Muhtarlar Meclisi oluşturmak istediğini vurgulayan Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Karar alma sürecinde muhtarlarla birlikte istişare yapmak gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Mağduriyet yaşayan bir hemşerimiz bir öğrencimiz utanır sıkılır hakkını arayacak kapıyı çalmakta çekingen davranır. Ama onların bu halini yerinde tespit eden muhtarlarımız vatandaşlarımızın hakkını sonuna kadar arar. Bundan sonra onlar bizi aramayacaklar. Biz onları sürekli arayacağız. Sürekli bir araya geleceğiz. Sorunlara hızlıca yerinde müdahaleler yapacağız. Muhtarlarımız bizim elimiz, ayağımız, gözümüz kulağımız olacaklar”şeklinde konuştu.  
                MUHTARLARI YENİ BİNALARA KAVUŞTURACAĞIZ
                Koca bir mahallenin yükünü çeken muhtarların modern muhtarlık binalarını hak ettiğini belirten Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, “Gaziemir ilçemizde 16 mahallemiz, 16 muhtarımız var. Bir kaçı dışında muhtarlıklarımızın vatandaşımıza kötü  fiziki şartlarda hizmet vermeye gayret ettiğini yakından biliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekci ile birlikte muhtarlarımızı yeni modern binalara taşımak istiyoruz. Bunun müjdesini buradan vereyim”dedi.  
                İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ
Vatandaşların sorunlarını çok yakından takip ettiklerini, hatta bazı vatandaşların ailesine bile söyleyemediği konuları kendileriyle paylaştıklarını ifade eden Muhtarlar, birçok konuda yerel yönetimlerle işbirliğinin topluma artı değer katacağını söyledi. İlçenin genel sorunlarıyla ilgili olarak fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Mahalle Muhtarları kendilerini ziyaret eden Cumhur İttifakının Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz’a teşekkür ederek bu süreçte ona başarılar dilediler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum