“Mezara kadar yanınızdayız”

“Mezara kadar yanınızdayız”

“Mezara kadar yanınızdayız”
17 Şubat 2019 - 19:08

Cumhur ittifakı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkanı Ali Aslan, seçim çalışmaları kapsamında MHP İlçe Teşkilatı ve mahalle başkanları ile biraraya geldi.  Aslan, “Rüzgar bizim arkamızda ancak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmemiz gerekiyor” derken MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın “Pazara kadar değil mezara kadar yanınızdayız.”dedi. 

BAYRAKLI’DA CUMHUR İTTİFAKI COŞKUSU...

31 Mart seçimleri hazırlıklarına ara vermeden devam eden Ak Parti ve MHP Bayraklı İlçe teşkilatı, Seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi. Mahalle başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan “Bayraklı’yı bu geri kalmışlık durumundan kurtaracağız. Cumhur İttifakı’na büyüyen bir destek VAR. Bayraklı'da gönüllere gireceğiz. Eskiden diğer partilerden bize yanaşmayan,tokalaşmayan kardeşlerimiz vardı. Ancak bu kez öyle olmadı. Herkes bu anlayıştan, bu yönetimden bıkmış. Artık Bayraklı’da değişim isteniyor. Rüzgar artık bizim arkamızda, 10 yıldır yan gelip yatan ve bir çivi çakmayan partilerini istemiyorlar. Bayraklı’yı, tanıyan sorunlarını ve çözümlerini bilen bir Belediye Başkanı istiyorlar” dedi.

“ ZEYBEKÇİ VE ASLAN BİZİM KABULÜMÜZDÜR “

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı ilçe Başkanı Mehmet Aydın ise konuşmasında “Şimdiye kadar neredeydiler. Burayı başka bir partili Belediye başkanımı yönetti. CHP zihniyeti yüzünden, şehrimizin en güzel ilçelerinden olan Bayraklı’ya hançer vuruluyor. Ülkücü kardeşlerim bu partinin zihniyetini çok iyi biliyorlar. Onun içindir ki, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Ali Aslan bizim kabulümüzdür. Pazara kadar değil mezara kadar yanınızdayız” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum