Meclis’te şehitlerimiz için saygı duruşu!

Meclis’te şehitlerimiz için saygı duruşu!

Meclis’te şehitlerimiz için saygı duruşu!
07 Mayıs 2019 - 09:52

Karabağlar Belediyesi 2019 Mayıs ayı ikinci birleşim oturumu, Karabağlar Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda, Suriye ve Kuzey Irak’ta şehit olan askerlerimiz saygı duruşu ile anıldı. Meclis toplantısında ayrıca, Karabağlar Belediyesi 2018 Yılı Kesin Hesap Bütçesi’ne ilişkinmaddeler oylanarak kabul edildi. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Meclis açılış konuşmasında Suriye ve Kuzey Irak’ta şehit olan askerlerimizi andı ve baş sağlığı dileğinde bulundu. Selvitopu, “Geçtiğimiz günlerde Suriye’de ve Kuzey Irak’ta hepimizin yüreğini yaralayan çatışmalarda, şehit olan değerli askerlerimiz var. Ben öncelikle onların ruhu şad olsun, başımız sağ olsun diyorum. Hepinizi onların anısına bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum” dedi.

2018 Kesin Hesap Bütçesi kabul edildi

Mecliste şehitler anısına düzenlenen saygı duruşunun ardından birimlerden gelen önerge ve komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü. 2018 Mali Yılına ait Kesin Hesap Bütçesi madde madde oylamaya sunuldu.Oylamalar sonucunda Kesin Hesap Bütçesi kabul edilirken, dilek ve temennilerin ardından Karabağlar Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum