Küba Büyükelçisi geldi

Küba Büyükelçisi geldi

Küba Büyükelçisi geldi
11 Aralık 2018 - 13:48

Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Küba Büyükelçisi ve Komünist Parti yetkilileri, İzmir'e ve İzmirlilere övgü yağdırdı.
 
Küba'nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez, İzmir BüyükşehirBelediyesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Küba Komünist Partisi Merkez Komitesi Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Juan Carlos Marsan,  Küba Parlamentosu Milletvekili Liliam Mendoza Estrada ve Büyükelçilik 3.katibi Abel Martinez Grandio da hazır bulundu. 
İlk kez İzmir’i ziyaret ettiğini söyleyen Büyükelçi Amoros Nunez, kenti çok güzel bulduğunu ve İzmirlilerin tıpkı Kübalılar gibi sıcakkanlı insanlar olduğunu belirtti. İzmirlilere Küba’dan "kucak dolusu selam" getirdiğini kaydeden konuk Büyükelçi, tarım ürünlerinin çeşitliliğe sahip olduğu Türkiye’den ithalat yapmak istediklerini de açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, “Biz Küba’yı çok seviyoruz. Türkiye'den sizin ülkenize çok turist gidiyor. Kübalıların da ülkemizi, kentimizi ziyaret etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum