Koşar: Hedefim yüzde 80

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Sultan Koşar, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmenin görevi olduğunu belirtti.

Koşar: Hedefim yüzde 80

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Sultan Koşar, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmenin görevi olduğunu belirtti.

Koşar: Hedefim yüzde 80
18 Aralık 2018 - 12:53

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Sultan Koşar, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmenin görevi olduğunu belirtti.
Güzelbahçe'nin sevilen ailelerinden gelen Sultan Koşar, Güzelbahçe'de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret düzenledi. Partisinin yüzde 50 oyunun üstüne küskünlerin yüzde 30 oyunu alarak yüzde 80'e taşımayı hedeflediğini söyleyen Koşar; "Güzelbahçe'yi bilen, tanıyan, burada doğmuş ve büyümüş biri olarak Güzelbahçemizin tüm sorunlarını biliyorum" dedi.
"Sağlam duruş ve saydam yapıyla birlikte yöneteceğiz"
Seçim çalışmalarına muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla başlayan Koşar, görev verildiği takdirde Güzelbahçe'yi muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla beraber yöneteceğini söyledi. Muhtarlıklar ve sivil toplum kuruluşlarında "Güzelbahçe'nin kızı geldi" denilerek sevgiyle karşılanan Koşar şu şekilde devam etti; "Güzelbahçe'de halkımızın içinde olan seçilmiş muhtarlarımızla, halkımızın kurduğu sivil toplum kuruluşlarıyla hareket edeceğiz. Güzelbahçe'de sağlam duruş ve saydam yapıyla birlikte yöneteceğiz"
CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları'ndan gelen tek aday adayı
Siyasi hayatına gençlik yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Gençlik Kolları'nda başlayan ve kadın kollarında devam eden Koşar şu sözleri söyledi; "Ben Güzelbahçe'nin kızıyım, burada doğdum ve burada büyüdüm. Güzel ilçemizin sorun ve sıkıntılarını, Güzelbahçe halkımızın ne istediğini biliyorum. Güzelbahçelilerin istediklerini yerine getirecek, Güzelbahçe'yi İzmir'in huzur dolu bir yaşam alanı olarak akıllara gelmesi için elimden geleni yapacağım."
Güzelbahçe'de yüzde 30 küskünün oyunu da alabileceğini söyleyen ilçenin favori aday adayı; "Partimin Güzelbahçe'deki yüzde 50 oyunu arttıracağız, hedefim yüzde 30 küskünlerin oyunu da alarak yüzde 80'i yakalamak." dedi. Genel iktidarın yolunun yerel iktidardan geçtiğini vurgulayan Koşar; "Ben değil biz varız diyerek çalışmalarımı yürütüyorum. Genel merkezimiz görev verirse Güzelbahçe için elimizden geleni yapacağız. Ancak adayımız kim olursa olsun arkasında olacağız." dedi.
"Cumhuriyet Yurdu ve kadın sığınma evi hayalim"
Güzelbahçe'nin gençlik kollarından gelme aday adayı Güzelbahçe'de Türkiye'ye örnek teşkil edecek "Cumhuriyet Yurdu" ile ödül alacak bir kadın sığınma evi inşa etmenin hayali olduğunu söyledi. Güzelbahçe'de CHP'nin bayrağını daha da ileriye götüreceğini söyleyen Sultan Koşar sözlerini şu şekilde bitirdi; "İleri yaş sağlıklı yaşam merkezimizi kurarak bizim üzerimizde emeği olan tüm yaşını almış yurttaşlarımızı mutlu edeceğiz. Yaşını almış yurttaşlarımızın kendilerini en mutlu hissettikleri ilçe Güzelbahçe olarak kayıtlara geçecek. Bizim en büyük hedefimiz halkımızı mutlu etmek ve bu mutluluğu daim kılmak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum