Karabağlar’da bayramlaşma

Başkan Selvitopu, Temizlik, Fen İşleri, Zabıta ve diğer birimlerdeki personelle ayrı ayrı buluştu.

Karabağlar’da bayramlaşma

Başkan Selvitopu, Temizlik, Fen İşleri, Zabıta ve diğer birimlerdeki personelle ayrı ayrı buluştu.

Karabağlar’da bayramlaşma
17 Temmuz 2021 - 10:13

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 9 günlük Kurban Bayramı tatili başlamadan önce birimlerdeki personellerle bayramlaştı. Döktükleri alın teri ve emekleri için herkese teşekkür eden Başkan Selvitopu, “500 bin insanımıza daha iyi hizmet vermek için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Selvitopu bayramlaşmaya, kenti temiz tutmak için özellikle pandemi sürecinde yoğun çaba harcayan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinden başladı. Günün erken saatlerinde, mesai öncesi gerçekleştirilen kahvaltıya, Başkan Selvitopu, başkan yardımcıları, Genel İş İzmir 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, sendika yöneticileri, KARBEL AŞ. Müdürü Yakup Tendriç ve işçiler katıldı.
İşçilerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Selvitopu, “Pandemi süreciyle birlikte her şey altüst oldu. Ancak sizler, salgının daha fazla yayılmasını engellemek ve kentimizi temiz tutmak gibi çok önemli bir görevi fedakarca yerine getiriyorsunuz. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
İstikrarlı yapı
 
Karabağlar Belediyesi’nin her geçen yıl daha istikrarlı, daha kurumsal bir yapıya kavuştuğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Şimdi bunu daha da pekiştirmek için canla başla çalışıyoruz. 500 bin insanımıza hak ettikleri hizmeti götürmek hepimizin görevi. Birlik beraberliğimize zarar vermeden, aynı anlayışla sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Selvitopu bu coğrafyada bayramların, sevginin, saygının ve sofraların paylaşıldığı günler olduğunu hatırlatarak, “Bu nedenle sizlerle mütevazı da olsa bir kahvaltı sofrasını paylaştık. Hepinize ailelerinizle, dostlarınızla nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi.
Sendika Başkanı Ali Haydar Kara da emeğe, emekçilere yaklaşımı nedeniyle Başkan Selvitopu’na teşekkür ederek, işçilerin bayramını kutladı.
 
Tek tek bayramlaştı
 
Bayramlaşma programı kapsamında Başkan Selvitopu daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ne gitti. Buradaki buluşmada Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan da yer aldı.
Sendika başkanlarının konuşmasının ardından söz alan Başkan Selvitopu, tüm işçilerin bayramını kutlayarak şunları söyledi:
Karabağlar Belediyesi olarak şu anda İzmir’de, kendi işini kendi yapabilecek ender yerel yönetimlerden biriyiz. Bunda hepinizin katkısı büyük. Araç parklarımızı, şantiyelerimizi güçlendirerek her işimizi kendimiz yapabilecek duruma geldik. Bunu daha da geliştireceğiz. Karabağlar Belediyesi kendi olanaklarıyla hem hizmet üretecek, hem de yatırım yapacak. Böylece 500 insanımızı mutlu etmek için çaba göstermeye devam edecek.”
Başkan Selvitopu, Kibar Hizmet Kompleksi’nde konuşlu Zabıta Müdürlüğü’yle belediye ana hizmet binasında çalışan personelin de tek tek bayramını kutladı.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum